Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Yozgatlı Hayrullah'ın Avrupa'ya sızma planına polis engeli!

YozgatHayrullah İncekara Suriyelilerin arasına karışıp Avrupa’ya geçmeye çalıştı. Ancak uyanık adamın planı güvenlik güçleri tarafından suya düşürüldü.

40 yaşındaki Hayrullah İncekara Edirne’de Avrupa'ya gitmek için TEM otoyolunda bekleyen sığınmacıların arasına karıştı.40 yaşındaki İncekara’nın şüpheli davranışlarını yakalayan polis İncekara’nın kimliğini istedi. İncekara kimliğinin olmadığı söyleyince polis parmak izi kontrolü yaptı.

Suriyeli taklidi yapan adamın Yozgatlı Hayrullah İncekara olduğu anlaşıldı. İncekara “kasten adam yaralamak suçundan” 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

ANNESİNİ BİLE KANDIRDI

İncekara’nın annesi gözünden rahatsız olduğu için oğlunun kendisine görme cihazı getirmek için Fransa’ya gittiğini söyledi. Ancak İncekara’nın 5 yıl hapis cezası kararı olduğu için hapishaneye gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.