Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Yüksekova'da dövdüğü karısını PKK'ya şikayet eden koca
Hürriyet yazarı Fatih Çekirge yazdı.. Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet bölgede erkeklerin ve terör örgütü PKK'nın işbirliği içinde olduğu, bu işbirliğinin kadına şiddete yansıdığını anlattığı detaylar şöyle:
"Bir kadın düşünün. Her gün kocası tarafından dövülüyor. Kemer tokasıyla, balta sapıyla, yumrukla, tokatla, her gün dövülüyor..
Kadın sonunda isyan ediyor: "Yeter artık polise gidiyorum"

KARISINI PKK'YA ŞİKAYET ETMEKLE TEHDİT EDEN ADAM

Aşağılık adam cevap veriyor: "Git de göreyim. Sen karakola girerken resmini çekerim. Sonra da benim karı TC'yle işbirliği yapıyor diye dağa gönderirim.."
Yüksekova Kaymakamı İbrahim çenet'in anlattığı bu gerçeği yazmıştım. Yazdım ama hala bu iğrenç olaydan kurtulamadım. Acaba bugün PKK'nın yakıp yıktığı kaç beldede, ilçede böyle bir baskı yaşanıyor. Kaç kasabanın böyle bir sırrı vardır?
Terörün insanların hayatına kurduğu manevi hendekler de var.. O kadının çektiği işte böyle bir manevi hendektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.