Öne Çıkanlar rusya haber abd terör örgütü ışid

Yüksekova'da hain saldırı!
HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde hendeklerin kapatılıp barikatların kaldırılması için yapılan operasyonda, zırhlı polis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristler yola yerleştirdikleri bombayı patlattı. Patlamada araçta hasar oluşurken, 2 polis hafif yaralandı.

Olay, Yüksekova'nın Güngör Mahallesi'ne saat 02.00'de meydana geldi. Özel Harekat polisleri ve jandarma ekipleri hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için operasyon başlattı. Operasyona katılan Özel Harekata ait zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler, yola önceden döşedikleri patlayıcı uzaktan kumandayla infilak ettirildi. Meydana gelen patlamada zırhlı araçta hasar oluşurken, 2 polis hafif yaralandı.

Yaralılar ayakta tedavi edilirken, çevredeki bazı evlerin de camları kırıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.