Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Yüksekova'da terörist bir grup teslim oldu
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 Mart’tan bu yana süren operasyonların sonuçlandırıldığını açıklamıştı.
Operasyonların bitmesine rağmen arama faaliyetleri devam ediyor. bugün yapılan güvenlik kontrollerinde bir grup daha güvenlik güçlerine teslim oldu.
43 gün süren operasyonlarda 196 teröristin öldürüldü. 214 barikat kaldırıldı, 135 çukur kapatıldı ve 286 el yapımı imha edildi.


196 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ





43 gün süren operasyonlarda 196 teröristin öldürüldü. 214 barikat kaldırıldı, 135 hendek kapatıldı ve 286 el yapımı imha edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ataman 8 yıl önce

Direkt kurşuna dizin köpekleri ...

Avatar
Tc44 8 yıl önce

İçim mi ferahladı ne hem de dibine kadarrrrrrrrrrr pis ermeniler sizi.

Avatar
bence 8 yıl önce

kardeşim niye teslim aliyosunuz niyeee?!!!

Avatar
Ahmet 8 yıl önce

Harbiden lan niye teslim oluyorsunuz!!! Olum korkusumu sardi. Madem korkup teslin olacaktiniz niye kalktiniz lan bu ise. Gavatlar devlete kafa tutulmaz bilmezmisiniz.!! Gebertin aunlari ya valla gebertin