Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Yunanistan'a şok! Binlerce yazışma Türk hackerların eline geçti

 Geçtiğimiz günlerde İsrail'in kritik yazışmalarını ele geçiren Turkz Hacker Grubu, bu kez Yunanistan'ın önemli yazışmalarını ele geçirdi.  

Turkz Hacker Grubu, Türkiye'ye darbeci hainleri iade etmeme kararının alınmasının ardından Yunanistan'a siber operasyon yaptı. Yunanistan Dışişleri Bakanlığı'nın 7000'den fazla bilgi, belge ve yazışmasına ulaşan Turkz Hacker Grubu, önemli bilgileri ele geçirdiklerini duyurdu. 

Türkiye'ye ve vatandaşlarına karşı alınacak her türlü tehdide ve olumsuz tutuma karşı kurulduğunu belirten Turkz Hacker Grubu, operasyonlarının devam edeceklerini belirtti.

İstihbari bilgi olması ihtimali nedeniyle belgeleri yayımlamayan Turkz Hacker Grubu, yazışmaların içeriği belli olmayacak ölçüde ekran görüntüsünü paylaştı:



Kaynak: Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.