Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Yunanistan'dan firari darbecilerle ilgili yeni karar

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminde silahlarını millete çeviren darbeci hainler, halkın sokaklara inmesinden sonra helikopterle Yunanistan'a kaçmıştı.

3'Ü İADE EDİLECEK, 3'Ü EDİLMEYECEK

Atina'daki temyiz mahkemesi,dün 8 darbeci askerin 3'ünü Türkiye'ye iade etmeme kararı almıştı. Aynı mahkeme bugün, kalan 5 darbeciden 3'ünün iade edileceğini açıkladı. Mahkeme, kalan iki askerle ilgili kararını ise Perşembe günü verecek.

TÜRKİYE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Dün darbe girişiminin ardından Yunanistan'a kaçan Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinden bazılarının iade edilmesi talebini reddeden Yunanistan, Ankara'nın tepkisini çekmişti. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Atina'daki temyiz mahkemesinin kararını, "Yunanistan, Türkiye ile NATO'da ittifak içerisindedir, NATO müttefikimizdir. Bizim Yunanistan hükümetinden beklentimiz kesinlikle bu FETÖ mensuplarının Türkiye'ye iadesiyle ilgili her türlü gayreti göstermesidir" sözleriyle değerlendirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.