Öne Çıkanlar küçük kız tur yıldız biçer van erciş lale mansur içişler bakanı

Yunanistan'ın İstanköy Adası'na geçmeye çalışan kaçak botu alabora oldu! 8 kişi aranıyor...

Bodrum Alihoca Burnu'ndan sabaha karşı bindikleri lastik bot ile denize açılarak Yunanistan'ın İstanköy Adası'na geçmek isteyen Pakistan uyruklu 9 kaçağı taşıyan 2 metrelik bot alabora oldu. Kaçaklardan biri saat 07.00 sıralarında baygın halde bulunurken, diğer 8 kaçağın ise aranma çalışmalarına devam ediliyor.

Yunanistan'ın 'www.defencenet.gr' adlı internet sitesinin haberinde yer verdiği bilgiler ışığında 2 metrelik lastik boyun alabora olmasıyla kaybolan 8 kaçağın aramasına devam ediliyor.

4 Yunan Sahil Güvenlik botu ile denizden, 1 askeri helikopterle de havadan arama-kurtarma çalışması başlatıldığı öğrenilirken, Türk Sahil Güvenlik ekiplerindense herhangi bir destek talebinde bulunulmadığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.