Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan FETÖ'nün yayın organı Zaman Gazetesi'nin 2015 yılında "Sükutun Çığlığı" başlığı ile yayınladığı 5 reklam filminden biri de sosyal medyada, "gizli mesaj içeriyor" iddiasıyla yeniden gündeme geldi.

DARBE GİRİŞİMİ REKLAMDAKİ MESAJDA GİZLİ

Reklam filminde sirenler çalarken gri tonlu şehrin uçaktan kuş bakışı görüntüsü gösteriliyor. Bu görüntünün ardından yeni doğmuş gülen bir bebek yüzü ekranlara getiriliyor.

Reklam filminin en dikkat çeken ayrıntısı ise filmin gösterime girdiği tarih ile 15 Temmuz darbe girişimi arasındaki geçen sürenin tam 9 ay 10 gün olması.

TAM 9 AY 10 GÜN SONRA DARBE GİRİŞİMİ YAPILDI

Bebeğin gösterildiği ve darbe girişiminin sahnelendiği reklam filminin, FETÖ'nün 15 Temmuz kanlı kalkışmasından tam 9 ay 10 gün önce yayınlanması dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
galip gökçe 8 yıl önce

ne yazıkki feto düşük yaptı

Avatar
Fatma 8 yıl önce

İstanbul mu o şehir

Avatar
Eyüp 8 yıl önce

Kılıçdar oglunun haberi vardı o zaman bu darbeden böyle giderse kan akar diyordu...

Avatar
Sema 8 yıl önce

Adı köpekler güzelim ülkemi suriye gibi yapacaklardı sarılmış picler

Avatar
Günay Çam 8 yıl önce

Tabiiki de haberi vardıkemalın çünki,bir muhalefet liderinin-vekillerinin veya hdpkklı selo- vekillerinin bir Cumhurbaşkanına bu kadar diklendiğini,tehdit ettiğiniilk defa 14 yıllık Ak Parti hükümeti döneminde gördük,çünki bu zatkar aralarını Fetö ye dayamıştı