Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Korgeneral Zekai Aksakallı, Sözcü'ye yaptığı açıklamada "Görev yerinin değişmesiyle kırgınlık, küslük diye bir şey olmaz. Askerin görev yerini beğenmesi, beğenmemesi diye de bir durum söz konusu olamaz. Nerede görev verilirse oraya gider, onurunla, şerefinle görevini yaparsın. Teğmen olarak göreve başladığımız günden beri bunun böyle olduğunu her asker bilir. Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda da onurla, şerefle görevimi yaptığıma inanıyorum. Bundan sonraki görevimi de aynı şekilde yapmayı Allah nasip etsin. Bırakın istifayı, en küçük bir kırgınlığım yok." dedi.
 

Zekai Aksakallı Paşa'dan istifa iddilarına yanıt

Zekai Aksakallı Paşa'dan istifa iddilarına yanıt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamdi Yalçın 7 yıl önce

Doğrusunu yapmış; asker nerede görev verilirse oraya gider. Askerlikte kırgınlık, dargınlık olmaz. En küçük rütbelisinden , en yüksek rütbelisine kadar tüm askerlerimiz her şey vatan ve millet için der ve kendilerine tevdii edilen görevleri layıkıyla yapar.

Avatar
Gönül syan 7 yıl önce

Aksakallı yı hainliklerine alet edemediler!

Avatar
Mehmet yılmaz 7 yıl önce

Bir Erzurumluya bu yakişir... Allahina kurban...