Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Zekeriya Öz hakkında bir yakalama emri daha! Son dakika gelişmesi...

Düzce Ağır Ceza Mahkemesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret suçundan yargılanan eski cumhuriyet savcısı Zekeriya Öz için savunmasının alınması amacıyla yakalama kararı çıkardı.Yakalama emrinin sanığın yurt dışına kaçması sebebiyle hudut kapıları ile hava alanlarına bildirilmesi istenildi.

Düzce 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Öz'ün avukatları katılmadı. Mahkemede, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nın suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suçundan hakkında soruşturma açılan Zekeriya Öz için Bakırköy 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin tutuklanması amacıyla yakalama emri kararı çıkardığı belirtilerek, duruşmada verilen kararda sanığın kaçak durumunda olduğu, yurt dışına kaçtığı belirtilerek, savunması alınıp serbest bırakılmak üzere hakkında yakalama emri çıkarılmasına karar verildi.

Ayrıca, yakalama emrinin sanığın yurt dışına kaçması nedeniyle hudut kapıları ve hava alanlarına bildirilmesi istenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.