Öne Çıkanlar zip perde forum En iyi bulut santral gülen cemaati zekeriya atak

1 Kasım seçimlerine hazırlanan AK Parti Cumhuriyet Bayramı öncesinde yeni bir seçim şarkısı yayınladı. Peki Zeo Jaweed (Tolga Güner) kimdir? Zeo Jaweed kaç yaşında, Zeo Jaweed nereli? (Ak parti seçim şarkısı – Ak parti seçim şarkısı dinle – Zeo Jaweed dinle – Zeo Jaweed Ak Parti seçim şarkısı dinle)

Bu yıl farklı bir seçim şarkısı çalışmasına imza atan AK Parti rapçi Zeo Jaweed (Tolga Güner) ile birlikte çalıştı.

O Ses Türkiye yarışmasında yıldızı parlayan ve finallere kalmayı başaran rapçi Zeo “Geliyor Halk Geliyor Ak” seçim şarkısını seslendirdi.

ZEO JAWEED KİMDİR (TOLGA GÜNER KİMDİR?)



O Ses Türkiye Yarışması’nda Zeo Jaweed olarak tanıdığımız şarkıcının gerçek adı nedir, Zeo Jaweed kaç yaşında, Zeo Jaweed nereli?

Zeo Jaweed, asıl adı Tolga Cavit Güner. 11/12/1989 Kadıköy doğumlu Zeo Jaweed, 2005 yılı itibariyle rap müziğe Zeus ismi ile başlamıştır. Zeus ismi ile sayısız bir çok organizasyonda yer alıp bir çok tanındık isim ile çalışmalar yaptı ve aynı zamanda bir çok kişinin albümüne gerek prodüksiyon anlamında gerek ise şarkı vererek desteğini gösterdi. 1′i ortak olmak üzere toplamda 6 albüm kaydetti. Yetenek Sizsiniz Türkiyede Final’e kadar gelerek yüksek bir başarıya imza atmıştır. Yarışmaya çıkmadan önce ki Zeus mahlasını yarışmadan sonra Zeo Jaweed olarak değiştirerek çalışmalarına kendi stüdyosu olan Zeo Airlines’ta devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
O YEAH MAN! 8 yıl önce

Ak parti o yeeee