Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Yabancı Dizi Sektörü Büyümeye Devam Ediyor

Yabancı Dizi Sektörü Büyümeye Devam Ediyor Türkiye’de yabancı dizi sektörü gelişimini sürdürmeye kaldığı yerden devam ediyor ve hiç şüphesiz pek çok yayıncı ve yapımcı da Türkiye’ye el atmış durumda. Bakıldığında, gerek Blutv gerekse pek çok internet kanalı, çalışmalarını sürdürüyor. Yabancı dizi sitelerinin de aralarında büyük rekabetlerin bulunduğunu bilmekteyiz. Yabancı dizi izlemek isteyenler, pek çok siteyi tercih edebiliyorlar ve bu siteler arasında, kaliteli yayın veren de, kalitesiz yayın verip üzerine bolca reklam yerleştiren de var. Dizi 720P kalitesinde olsun diye açıyoruz ancak baktığımızda, 360P’de bile görüntüleyememekteyiz. Reklam, elbette bir sitenin gelirleri için oldukça elzem bir yöntem ancak olabildiğince sade ve az olması da gerekiyor. Gerek kullanıcıları yormamak gerekse olabildiğince düzgün ve hızlı bir yayın sunmak adına, yabancı dizi sitelerinin pek azı çalışıyor.

Örneğin, The Flash ve Arrow izlemek istediğinizde; CW kanalında bunu izleyebilmeniz imkansız; hem saatler hem de benzeri sebepler aracılığıyla ancak yabancı dizi siteleri, şüphe yok ki bugünler için biçilmiş kaftan. Türkiye’de The Flash ve Arrow dizilerinin izleyici sayısının bi’ hayli fazla olduğunu ve zamanında CNBC-E’de de yayınlanan bu dizilerin devam ettiğini belirtelim. DC Comics’in en önemli kahramanlarından The Flash da Arrow da aynı şehirde, adaleti sağlamanın peşindeler ve pek çok kez adaleti sağlarken komik durumlara düştükleri de oluyor. Kısaca, şüphe yok ki yabancı dizi sektörü oldukça iyi bir alan ve yabancı dizi seyretmek günümüzde pek çok insana keyif veren bir hadise; ancak olabildiğince bu sektörde düzgün sitelere girerek dizilerinizi izleyin. Aksi durumda, reklamlardan yorulup diziyi izlemeden siteyi kapatabilirsiniz. Sektörün gün geçtikçe büyüdüğü şu günlerde, özellikle bilim kurgu ve fantastik serilerin arttırıldığını rahatlıkla görebiliyoruz. Şüphe yok ki, komedi dizileri de çokça bulunuyor ancak hem fantastik hem de komik olunca, çok daha iyi oluyor. Baktığımızda, Supergirl izleyicileri bu konuda kendilerini şanslı hissedebilirler. Zaman zaman çok komik, zaman zamansa pek dramatik bir süper kahraman hikayesi olan Supergirl’i de yazıyı bitirmeden tarafınıza önerelim. Şimdiden tarafınıza iyi seyirler ve iyi eğlenceler diliyoruz! Site: https://www.dizi720p.co

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.