Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör terör örgütü

Arda Turan kendisini ödüllendirdi! 700 bin euroluk Ferrari F12 Berlinetta aldı!

Barcelona takımına tranfer olduktan sonra aylık kirası 21 euro olan ultra lüks bir daire tutan Arda Turan, otomobilini de bu lükse uydurdu. Hürriyet’ten Zelal Özalp’ın haberine göre Arda Turan, lüks bir otomobil satın aldı.

Yıldız futbolcunun otomobil tercihi, Türkiye’deki anahtar teslim fiyatı yaklaşık 700 bin euro olan Ferrari F12 Berlinetta oldu. Sevgilisi Aslıhan Doğan, müstakbel baldızı Dilahan Doğan ve yakın arkadaşı Oğulcan Engin’i misafir ettiği günlerde evinin önüne kırmızı renkli bu spor otomobille gelip sürpriz yapan Arda Turan’ın sevinci, sevgilisi tarafından görüntülendi. Bu kareler sosyal medyada büyük ses getirdi.

Ferrari tarafından 2012 yılından itibaren üretilmeye başlanan araç, 740 beygir gücünde… Arda Turan’ın Türkiye’de 700 bin Euro’ya satılan Ferrari F12 Berlinetta otomobilinin Avrupa’daki fiyatı ise 300 bin Euro…

Arda Turan kendisini ödüllendirdi! Ferrari F12 Berlinetta aldı.


Kaynak: Sözcü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.