Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

Beren Saat Kösem Sultan dizisinin afişinde yok! Pek ama neden?
HDP’ye ve Selahattin Demirtaş’a olan hayranlığını her fırsatta dile getiren Beren Saat açıklamaları nedeniyle Muhteşem Yüzyıl’ın devam niteliğinde olan "Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan" dizisinden çıkarıldı mı?

Bu soruyu akıllara dizinin Şişli’de asılan reklam afişi getirdi. Çünkü afişte Beren Saat yoktu. İki senedir saklanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Hülya Avşar, Tülin Özen, Kadir Doğulu, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz ve Mehmet Kurtuluş var.



Dizinin afişinde Beren Saat’in yer almaması yapımcıların, ünlü oyuncunun HDP açıklamaları nedeniyle artan tepkiler üzerine dizi kadrosundan çıkarıldığı yönünde yorumlanıyor. Bir diğer iddiaya göre de Beren Saat dizide oynayacak ama uyanık yapımcılar yeni projelerini gündeme getirmek için böyle bir oyuna başvuruyor..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.