Öne Çıkanlar 8 rusya yusuf halaçoğlu anketçi galatasaray trabzon kaç kaç selçuk kaya

Cengiz Semercioğlu neden haksız? Doğan Grubu "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"dan önce hapishaneye seti çok kurdu
komplohaber.com

ATV'de yayınlanan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin bir sahnesi Adalet Bakanlğı'nın izniyle şarkıcı Deniz Seki'nin cezasını çektiği koğuşta çekilecek. Dizide küçük bir rol alma fırsatı bulacak olan Deniz Seki yeni bestesini seslendirecek..

BEN DE CAN DÜNDAR FİLMİ ÇEKECEĞİM

Hürriyet Gazetesi Yazarı Cengiz Semercioğlu "Cezaevine nasıl set kuruldu Sayın Bakan" adlı köşe yazısında cezaevine dizi seti kurulmasını eleştirdi. "Bizim kağıt kalemi bile zor soktuğumuz, Deniz Seki'yle camekan arkasından telefonla görüşebildiğimiz, başkalarının sesini bile kaydedemediği cezaevine nasıl dizi seti kurulur" sorusunu yöneltti. Semercioğlu ayrıca "Ben de Silivri'ye set kurup Can Dündar ve Erdem Gül belgeseli çekeceğim" açıklamasında bulundu.

SEMERCİOĞLU KISKANDI MI?

Semercioğlu'nun yazısı tepkilere neden oldu. Okuyuculardan bazıları dizi ATV'de yayınlandığı için "kıskandı" eleştirilerini getirirken bazıları ise "bu çekimler Doğan Grubu'na ait bir kanalda yayınlansaydı aynı eleştiriyi getirir miydin?" sorularını yöneltti. 

HÜRRİYET ARŞİVİ CENGİZ SEMERCİOĞLU'NUN YALANLANDI

Cengiz Semercioğlu'nun yanlışı kısa sürede ortaya çıktı. Gazeteci Uğur Dündar 2007 yılında manken Tuğba Özay'la hapishaneye set kurup röportaj yapmıştı. Uğur Dündar'ın yaptığı röportaj Hürriyet Gazetesin'den sonra Kanal D ve CNN Türk'te de yayınlanmıştı. İşte o röportaja ait bir kare;

 

AYDIN DOĞAN'IN DİĞER ÇALIŞANLARI DA HAPİSHANEYE SET KURDU


Yine 2007 yılında şovmen Beyazıt Öztürk ve Oyuncu Güven Kıraç'ın sunduğu "Nası Yani" programında da hapishaneye set kurulup röportaj yapılmıştı. Manken Tuğba Özay ve diğer kadın mahkumlar yaşadıkları zorlukları kameralara anlatmışlardı. Bu yayını haberleştiren Kanal D ise haberi "Beyaz'dan bir ilk" başlığıyla vermişti. 




Kaynak: komplohaber.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.