Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Deniz Akkaya'dan bomba iddia: Birbirlerine güvercin kakası yediriyorlardı
Deniz Akkaya'dan magazin bombası! Akkaya bir dönem Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz, Alişan gibi isimlerin birlikte çalıştığı Prestij Müzik ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu. Akkaya şarkıcıların birbirlerinin arkasından iş çevirdiği ve sesleri kısılsın diye birbirlerine çaktırmadan güvercin kakası yedirdiğini söyledi.

Sabah Gazetesi Yazarı Yüksel Aytuğ bugünkü köşe yazısında Ne Demiş? bölümünde Deniz Akkaya'nın 'Aramızda Kalmasın' programında söylediği iddiayı yazdı. TV8'de ekrana gelen programda Aytuğ'un yazdığına göre Deniz Akkaya ilginç bir iddiada bulundu. 


Deniz Akkaya bir dönemin önde gelen müzik şirketlerinden Prestij Müzik'te rekabet için yapılan bir uygulamayı anlattı. Deniz Akkaya programda 'Prestij Müzik sanatçıları bir zamanlar sesleri kısılsın diye birbirine gizlice güvercin kakası yediriyorlardı' dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.