Öne Çıkanlar rusya Bayern Münih tam tasdik Sevgi Forum sevgiforum

Hayko Cepkin'e 1000 liralık 'kafa attın' cezası
Ünlü Rockçı Hayko Cepkin, Beyoğlu'nda bar çıkışında bir kadını darp ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada 1000 lira para cezasına çarptırıldı. Cepkin'in kadın ile yaşadığı kavga ve ardından başka bir kadına kafa atması, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Ünlü rockçı Hayko Cepkin’in, 2 yıl önce Beyoğlu’ndaki bir bar çıkışında yaşadığı tartışma yargıya taşınmıştı. Cepkin hakkında “kasten yaralama” suçundan 3 yıl, tartıştığı Gülşen A.’nın ise “ırkçı söylemle hakaret”ten 2 yıl hapsi istenmişti.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava geçtiğimiz günlerde karara bağlandı. Mahkeme, Cepkin’i “basit yaralama” suçundan günlüğü 20 lira olmak üzere 120 gün adli para cezasına çarptırdı. Cepkin’in bu eylemini haksız tahrik altında işlediği kanaatine varan ve duruşmalardaki saygılı tutumunu dikkate alan mahkeme indirim yaparak toplamda 1000 lira olmak üzere 50 gün adli para cezasına çarptırdı.

Duruşmaya katılan sanık Gülşen A.’nın “şantaj” suçundan beraatine hükmeden mahkeme, “ırkçı söylemle alenen hakaret” suçundan ise toplamda bin 240 lira olmak üzere 62 gün adli para cezası verdi.

Kafa atmadım, o bana küfretti

Davanın daha önceki duruşmalarından birine katılan Hayko Cepkin, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek kafa attığı iddiasını da yalanladı. Cepkin savunmasında, “Ben müşteki sanığa kesinlikle kafa atmadım. Kendisini yaralamam söz konusu değildir. Olay günü gece kulübünde DJ’lik yaptıktan sonra dışarı çıktım. İki erkek şahıs bana selam verdi. Bu arada Gülşen A., ‘Bu O….u Ç….ğu’ na mı selam veriyorsunuz?’ dedi. Aşırı alkollüydü, bu durumu gören yanımdakiler Gülşen A.’yı uzaklaştırmaya çalıştı. Gülşen A. gitmemek için direniyordu ve yerlerde sürünüyordu” dedi.

50 bin lira istedi

Gülşen A.’nın bu arada kendisine ‘Ermeni P…i, siz Ermeniler buradan gideceksiniz’ dediğini öne süren Cepkin, “Bu olayın sonrasında herhangi bir şekilde hastaneye gitmedi. Ertesi gün menajerimle görüşülmüş. Menajerime 50 bin lira verirsek şikayetinden vazgeçeceği önerisinde bulunulmuş. Para vermeyi kabul etmeyince hakkımızda şikayette bulunulmuş. Suçsuzum beraatimi istiyorum. Gülşen A. tarafından bana hakaret edildi. Ayrıca 50 bin lira para istendi. Şikayetçiyim” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.