Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

"Hırsız Adele" imajı nasıl bir anda "kolundaki bileziklerle çiğköfte yoğuran tonton Adele Abla'ya döndü?
Ünlü İngiliz şarkıcı Adele bir süredir Ahmet Kaya’nın “Acılara Tutunmak” bestesini çalmakla suçlanıyor. Gerçi o bestenin orijinalinin İlhan İrem’e ait olduğunu haberleştirmiştik ama mesele o değil..

Bugün bir haber gündemin neredeyse ilk sırasına oturdu: “Adele Türk kökenli çıktı” Haberin kaynağı 2009 yılında Adele’in verdiği bir röportaj. Ünlü şarkıcı bir gazeteciye “Türk kökenlerinden” bahsediyor..

Haberi gündeme taşıyan ise Hürriyet Yazarı Cengiz Semercioğlu. “Biz hapishaneye kağıt kalem sokamıyoruz, onlar dizi seti sokuyor” diyen ancak Doğan Medya’nın da zamanında hapishaneye program stüdyosu kurmasının ortaya çıkmasının ardından (ilgili haberi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz) çuvallayan Semercioğlu, Adele’in Türkler tarafından linç edilmesine ramak kala ünlü şarkıcıyı kurtaran isim oldu: “Adele meğersek Türkmüş”


Cengiz Semercioğlu 2009 yılında “Adele’in Türk kökenli olduğunu söylediği” videoyu gündeme taşımakla Adele’in PR’ını mükemmel bir şekilde yapmış oldu. Türklerin gözünde “Hırsız Adele” imajı bir anda “Kolundaki altın bilezikleriyle çiğ köfte yoğuran ton ton Adele abla”ya döndü.

Adele konuyla ilgili henüz tek kelime açıklama yapmadı ancak Türkiye’deki "PR" faaliyetlerini gayet iyi sürdürüyor. 

komplohaber.com / Özel

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.