Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Jon Snow öldü mü? Game of Thrones dizisinin Jon Snow hakkındaki alternatif teoriler neler?


Dünyada ve ülkemizde izlenme rekorları kıran Game Of Thrones 6. sezon posteri sosyal medyaya düştü, ortalık karıştı...

Twitter'dan paylaşılan Game of Thrones 6. sezon afişinde Kit Harington'un canlandırdığı ve geçen sezon öldürülen Jon Snow'un yer alması, dizinin fenomenlerini oldukça heyecanlandırdı.

Dizinin yeni sezonunda en çok merak edilen konu 5. sezonun finalinde gece nöbetçileri tarafından bıçaklanan Jon Snow'un yaşayıp yaşamayacağıydı. Bu afiş “John Snow ölmedi” iddialarını yeniden gündeme taşıdı.

Jon Snow, 5. sezonun final bölümünde, Hardhome Savaşı esnasında Gece Bekçileri'ndeki kardeşleri tarafından "hain" olduğu gerekçesiyle bıçaklanmış, Jon Snow hayranlarının “John Snow ölmedi” iddialarının üzerine yapımcılar Snow’un öldüğünü duyurmuşlardı.

Ancak, Kit Harington'un çekimlerin yapıldığı Kuzey İrlanda’da görülmesi iddiaları yeniden güçlendirmişti.

JOHN SNOW ÖLDÜ MÜ? JOHN SNOW HAKKINDAKİ TEORİLER NELERDİR?

 5. sezon finalinin ardından dizinin fanları alternatif teoriler üretmeye başladı! Jon Snow öldü mü? Yoksa yaşayacak mıydı? İşte fanların ortaya attığı o alternatif teoriler...

1- MELİSSANDRE ONU DİRİLTECEK




Jon Snow'un, Rhaegar Targaryen ile Lyanna Stark'ın oğlu olması ve Ned Stark'ın, Robert Baratheon'un Jon'u öldürmemesi için bunu herkesten saklayıp, gayrimeşru oğlu diye tanıtması. Dolayısıyla Jon'un ateşte yanmayacağı ve Melissandre tarafından diriltileceği ön görülmektedir.

2-  JON SNOW ATEŞTEN GERİ DOĞACAK

3-  JON AK GEZENLERE KATILACAK

4- FENOMEN HALİNE GELEN JOH SNOW GERÇEKTEN ÖLDÜ!


GAME OF THRONES 5. SEZON FİNALİNDE NE OLDU? (ÖZET)

Game Of Thrones 5. sezon 10. bölümünde Yediler'i güçlendirip, kendi kazdığı kuyuya düşen Cersei Lannister, Kızıl Kale'ye geri dönebilmek için "itirafı" kabul etti ve utanç yürüyüşüyle cezalandırıldı. Henüz erişkin bir ejderha olmayan Drogon, aldığı mızrak yaralarından sonra Khaleesi'yi resmen dünyanın bir ucuna götürdü. Theon ise Game Of Thrones son bölümünde Sansa'ya nihayet yardım etmeye karar verdi. Brienne, Renly Baratheon'un ağabeyi ve kısmen katili sayılan Stannis Baratheon ile karşı karşıya geldi. Game Of Thrones 5. sezon final bölümünün en çarpıcı sahnesi ise kuşkusuz Özgür Halk'a olan düşkünlüğü sebebiyle Gece Nöbeti'nin hedefi haline gelen, Lord Kumandan'lığa yükselen, Jon Snow'un öldürülmesi oldu.

KİT HARİNGTON KİMDİR? HANGİ FİLMLERDE ROL ALDI



Kit Harington (d. 26 Aralık 1986), İngiliz aktör. 1992 ve 1998 yılları arasında Southfield'de okudu. Daha sonra 1998 ve 2003 yılları arasında Chantry Yüksek Okulu'na devam etti. 2003 ve 2005 yılları arasında Drama ve Tiyatro Çalışmaları okudu, Worcester Sixth Form College'a katıldı. 2008 yılında Lonrda Üniversite'si merkez fakültesi konuşma ve drama bölümünden mezun oldu. Revelation 3D filminde rol aldı. Jon Snow karakteriyle üne kavuştu. 

Kit Harington aynı dizide Daenerys Targeryen karakterini canlandıran Emilia Clarke ile birliktedir.



komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.