Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölüm (280. bölüm) fragmanı yayınlandı! Dizi Perşembe günü (21.01.2016) yayınlanacak
Ekranların yıllardır gündemden düşmeyen ve merakla izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 280. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde, Polat öğrendikleri karşısında büyük bir şok yaşadı. Kurtlar vadisinin yeni bölümü ne hangi gün saat kaçta ve hangi kanalda? 13. sezonuyla Kanal D'de devam eden Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 280. bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar haberimizde (Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragman izle- 21.01.2016)  

Kanal D’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni haftayla birlikte Perşembe akşamı kaldığı yerden devam edecek. Bu sezon 13. sezonuyla devam eden ve yıllardır yüksek reytingleri kimseye bırakmayan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm için heyecan dorukta. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 280. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.



Başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, defne samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban gibi isimlerin paylaştığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile 21 Ocak 2016 Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde, Polat Alemdar’ın önünde büyük bir sınav daha vardır. Yusuf’un Baronlar tarafından görevlendirildiğini öğrenen Polat’ı bundan sonra nasıl bir gelecek beklemektedir?

YUSUF, POLAT’IN PEŞİNE DÜŞTÜ!

Yusuf ise artık hayatının hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağının farkındadır. Polat Alemdar’ın gerçek babası olduğunu henüz bilmeyen Yusuf, Büyük Buluşma’da kendisine verilen Polat’ı öldürme görevi için harekete geçmeye karar verir.

GÖLGE’DEN KARUN’A YENİ YIL HEDİYESİ!

Suriye’deki 2 bin 500 yıllık tarihi kenti yağmalayan Gölge büyük bir manevrayla çaldığı tarih eserleri Karun’a hediye eder. Bu jest karşısında büyülenen Karun Gölge’ye hayalindeki Babil Devletini kurması için tam destek verir. Ancak Karun’un bir şartı vardır. Eğer amacını ulaşmak istiyorsa, Babil’in son kralı Belşezzar’ın Topkapı Sarayında saklanan sırlı kılıcını ele geçirmesi gerekmektedir.

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü),
Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye),
Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı),
İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln),
Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade),
Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca),
Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif),
Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

Yapımcı : Pana Film Konsept : Necati Şaşmaz

Yönetmen : Doğan Ümit Karaca İkinci Yönetmen : Selahattin Sancaklı

Senaryo : Murat Koca, Cahit Kayaoğlu, Fatma Hacıosmanoğlu

Senaryo Danışmanı: Öktem Başol

Müzik: Gökhan Kırdar

İŞTE YENİ BÖLÜM FRAGMANI! KURTLAR VADİSİ PUSU 280. BÖLÜM FRAGMANI İZLE




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.