Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Mehmet Aslantuğ oğlunun sevgilisine aşık olacaktı... Vazgeçti!
Tecrübeli oyuncu Mehmet Aslantuğ yeni dizisi "Gecenin Kraliçesi"nde oğlunun sevgilisine aşık olan bir sert mizaçlı bir karaktere hayat verecekti. Ancak yapımcı şirket ile Aslantuğ anlaşmalarını feshetti. Ünlü oyuncu daha önce "çarpık ilişkilerin içinde rol almam" açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın rol aldığı “Gecenin Kraliçesi” dizisinin kadrosunda değişikliğe gidildi.

Dizinin çekimleri bir hafta önce Fransa’da başladı. Dizide rol alacak olan Mehmet Aslantuğ ile dizinin yapım şirketi anlaşmalarını iptal etti.

Aslantuğ yapımda Karadenizli sert bir karakteri canlandıracaktı. Oyuncu rolü gereği oğlunun sevgilisine aşık olacak sert mizaçlı bir Karadeniz erkeğini canlandıracaktı.

Firma daha önce naif karakterlerde rol alan Aslantuğ ile riske girmemek için karşılıklı olarak yollarını ayırdığını söyledi.

Aslantuğ ise daha önce 'Çarpık ilişkilerin içinde rol almam' açıklamasında bulunmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.