Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

O Hayat Benim dizisinin 70. bölüm fragmanı! Fragman yayınlandı mı? Dizi yine ekrana kilitleyecek

Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak ve İclal Aydın'ın paylaştığı O Hayat Benim 69. bölümüyle izleyileriyle buluşmaya devam etti. Hem ilginç konusu hem de güçlü kadrosuyla başarısını sürdürmeye devam eden O Hayat son bölümünde yine sürprizlerle dolu gelişmeler vardı:

Hapishaneden çıkan Efsun, yaptıklarının hesabını vermek için tekrar mahkemeye çıktı ancak hiçbir şeyden haberi olmadığını, her şeyi annesinin planladığını söylemesi üzerine duruşma ertelendi, verilen karar Bahar'ı bir kez daha yıktı. O Hayat Benim son bölümüyle dün akşam 20.15'te FOX' Tv'deydi. Dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümün ardından O Hayat Benim  70. bölüm fragmanı merakla beklenilmeye başlandı. O Hayat Benim 70. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

O HAYAT BENİM DİZİSİNİN KONUSU

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’ e de Hasret’in öldüğünü söyler.

Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar ‘gerçek hayatına’ kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat’ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin ‘hayat’ı eskisi gibi olmayacaktır.

 

 İŞTE  O HAYAT BENİM DİZİSİNİN OYUNCULARI VE ROLLERİ 

·         Keremcem (Ateş) - Başarılı bir avukat. İş dünyasının önemli isimlerinden biri haline gelen Mehmet Emir Atahan’ın sağ kolu. Ateş göründüğü gibi biri değil aslında. Kalbinin derinliklerinde sakladığı bir sırrı var.Anesini ve babasını daha o küçükken öldürmüşler.Annesini öldürdüğü adamın kolundaki işareyi görmüş.Ve 20 Yıl sonra o adamı bulmuş.Ve bu emri ona kimin vedigini öğrenmiş.Edibe Atahan Mehmet Emir'in annesi.Edibe Atahan felç olmuş.Ama sonralar hastalığı geçmiş.Ama hiçkimseye söylememiş.Sonra herkes öğrenmiş ve Ateş onu hapse attırmış.Sonra Atahanlarla barışmış.Bahara gerçekleri o söylemiştir.

·         Ezgi Asaroğlu (Bahar) - 21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan’ın kızı. Ne annesi Hasret’i, ne de gerçek babası Mehmet Emir’i tanıyor. Dedesi Yusuf’un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas’la birlikte yaşıyor. Nuran’ı annesi, İlyas’ı da babası biliyor. Bir de ailenin öz kızı olan Efsun var tabi aynı çatı altında… Kendine ait hayatın ancak kıyısında kalabiliyor Bahar. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden.62 bölümde gerçekleri öğrenmiş.

·         Ceren Moray (Efsun) - 21 yaşında. Hoş, Güzel ve dikkat çekici bir kız. Oldukça da havalı. Hırslı ve oldukça bencil bir kız Efsun. Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata kavuşmak istiyor. Bunu da parayla yapabileceğini biliyor. Söz konusu Bahar’ın hayatını elinden almak olunca da vicdan azabı çekmiyor, hatta Ateş ile birlikte olduğunu söyleyerek ikisini ayırmış ama bütün hepsi yalan olduğu ortaya çıkınca Bahar ile Ateş yeniden bir araya gelmiştir.Efsun. Sebebi belli. Bahar’ın parada pulda gözü yok. Ona tepsi içinde sunsalar o elinin tersiyle iter hepsini. Oysa Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya bayılıyor. 39. bölümde İsmail ile birbirine aşık olurlar. 54. bölümde Bahar onu bırakıp Kıbrıs'a gidince psikolojisi bozulur, ciğerleri iflas eder ve hastalanıp hastaneye kaldırılır. Bahar bunu duyunca Kıbrıs'tan İstanbul'a kadar gelir. Efsun bunu hisseder ve iyileşip eski sağlığına kavuşur, fakat sonra tekrar hastalanır ve böbrek nakli için donör aranır ve bulunur.Sonra Efsun iyilieşir.62 bölüm de Bahar gerçek leri öğrenince çok utanır.Mehmet Atahanın ailesiyle hep kavga etmişdir.

·         Sinan Albayrak (Mehmet Emir Atahan) - 45 yaşında. İyi niyetli, sabırlı ve disiplinli. Aile şirketini başarıyla yönetiyor. Efsun’un Mehmet Emir için anlamı büyük. Mehmet Emir hem kaybettiği aşkından bir iz bulduğu için seviniyor, hem de kendi kanından evladının sevgisini tadacağı için heyecanlanıyor. Oda kızının Efsun olduğunu sanmaktadır.62 bölümde gerçek kızının Bahar olduğunu ögrenir.

·         Oya Başar (Sultan) - Efsun'un teyzesi Sultan, 50 yaş civarında, sert görünümlü bir kadın. Yüzüne bakıldığında gençliğinde de ne kadar güzel olduğunu anlamak hiç de zor değil. Şimdi de hâlâ havalı ve alımlı ama yüzünde hep bir kırgınlık, hep bir öfke var. Bu öfkenin sebebi de acılarla, hayal kırıklığıyla, mücadeleyle geçmiş koskoca bir hayat.Hülya dan ve Ardadan nefret eder.

·         Süleyman Atanısev (İlyas) - Hayatta dikiş tutturamamış biri. Yusuf, Bahar’ı ona emanet ettikten sonra defalarca çeşitli işlere girdiyse her zaman parayı batırmış.İşi gücü olmadığı için Yusuf’un gönderdiği parayla geçiniyor. Duygusal bir adam İlyas. Karısı ve kızının istekleri arasında kaybolan biri. Kendi düşüncelerini dillendiremiyor çoğu kez. Bahar’a yakınlık gösteriyor, üveylik çektirmemek için kızın arkasında duruyor.

·         Cem Kılıç (ismail)Bir polis.Efsuna aşıktır.

·         İclal Aydın (Hasret) - Bahar'ın öldü sanılan annesi.62 bölümde gerçek kızının Bahar olduğunu ögrenir.

·         Ahu Sungur (Hülya)-Mehmet Emir Atahan’ın kız kardeşi.Müge ve Ardanın annesi.Kocası Asım onu bırakıp Sakinenin yiğeniyle kaçmışdır.

·         Didem İnselel (Fulya)Mehmet Emirin karısı.Hasret’den nefret eder.Baharı çok sever.

·         Görkem Gönülşen (Beyza) - Konağın hizmetçisidir.

·         Nesime Alış (Adile)-Konağın hizmetçisidir.Beyzanın annesi.

·         Zerrin Sümer (Ganimet) - Ilyasların yeni ev sahibidir. 60 yaş civarında ve Ilyasla geçmişten gelen bir husumetleri vardır.

·         Neslihan Acar (Süreyya) - Bahar'ın eskilerde çalıştığı pastanenin sahibi.Komşulardır Baharla.Baharı çok sever.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.