Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör terör örgütü

Oktay Kaynarca'dan Gülben Ergen'e bomba yanıt !
Oktay Kaynarca Gülben Ergen'e şöyle cevap verdi:

"Başarıya saldırmayı başarı görmek de son dönem cahillik. Çok biliyorsan daha iyisini sen yap. Arkadaşımın şarkılarını severek dinliyoruz ama bu mantığa göre bütün şarkılarının, bugüne dek yaptığı bütün işlerin 'Huzur Sokağı' tadında olması gerekirdi. Üzülerek görüyorum ki hala sanatçı arkadaşlarım da dahil yaptığımız işin sanat olduğunu unutuyorlar. Bu mantığa göre dünyanın en iyi filmleri, en güzel şarkıları yapılamazdı.

ŞARKILARINIZDA İŞLENMEMİŞ BİR KONU MU?

Ayrıca seyrettiğiniz, dinlediğiniz her şeyi 'aman yaparlar' deyip engellemeye çalışmak seyirci zekasına hakaret içerir. Sizi rahatsız ettiğini düşündüğünüz yasak aşk, ilk defa bu dizide tanık olduğunuz bir şey midir? Duymadınız ve görmediniz mi? Sizin veya arkadaşlarınızın şarkılarında hiç işlenmemiş bir konu mu? Başta sanatçı arkadaşlarım unutmamalı sanat özgürdür ve beslenme alanı sadece iyi, güzel, ala ve mükemmel değildir. Eleştiriler doğruyu bulmamız doğrultusunda değerli uyarılardır ama meseleye doğru bakabilme şartıyla."

Kaynarca daha sonra ise "Biz atışırız arada bir böyle ama çok severiz birbirimizi o ayrı biline aman diim ;))))" diye yazdı.

Gülben Ergen ise bu şekilde cevap verdi:



'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', iki kadın arasındaki aşk savaşı, Hızır Çakırbeyli'nin karısı Meryem ile yasak aşkı Nazlı arasında geçenler de diziye damga vuruyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.