Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş ittihat terakki salyangoz kremi gün zileli

Popçu Berkay'a silahlı saldırı şoku! Çapkın şarkıcı bu kez sağlam kayaya mı çarptı?

Beşiktaş't pop şarkıcısı Berkay Şahin, sahne aldığı mekandan çıkıp otomobiliyle evine giderken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Şahin, saldırıdan yara almadan kurtulmayı başarırken, araçta maddi hasar meydana geldi.


Olay, saat 05.00 sıralarında Beşiktaş, Levent Mahallesi, Gonca Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pop şarkıcısı Berkay Şahin Beşiktaş’ta bulunan bir gece kulübünde sahne aldıktan sonra sabaha karşı lüks otomobiliyle Beykoz’da bulunan evine gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada, iddiaya göre motosikletle gelen kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından seyir halindeki araca ateş açıldı. Berkay Şahin saldırıdan yara almadan kurtulmayı başarırken, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtı.

Polis, saldırının meydana geldiği sokağı emniyet şeridi ile kapatarak bir süre araç ve yaya geçişine izin vermedi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, araç üzerinde ve çevrede uzun süre inceleme yaptı. Aracın sürücü kapısına 4 kurşun isabet ettiği görüldü. Saldırıdan yara almadan kurtulan Berkay Şahin, ifadesi alınmak üzere Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Otomobil de olay yerinde yapılan incelemenin ardından çekiciyle emniyet otoparkına çekildi.

Silahlı saldırı haberini duyan şarkıcı Demet Akalın’da sabah saatlerinde kocası ile birlikte emniyete geldi. Berkay Şahin’in ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

MOTOSİKLETTEN ATEŞ ETTİLER

Olaydan sonra Cinayet Büro Amirliğinde ifade veren Berkay Şahin “Çalıştığım yerde programın bitiminin ardından ayrıldım. Ben aracı kullanıyordum. Sağ ön koltukta arkadaşım Murat Erdi vardı. Hareket ettikten kısa süre sonra üzerinde iki kişi olan bir motosiklet yanımıza yaklaştı. Arkada oturan silahını çıkarak birbiri ardına ateşledi. Ben otomobili durdurdum. Motosiklet hızla uzaklaştı. Motosikleti kullanan kişide kask vardı. Ancak arkadaki kişide kask mı yoksa kar maskesi mi vardı. Tam olarak göremedim“ dedi.

"AKLIMA BU İŞİ YAPABİLECEK KİMSENİN İSMİ GELMİYOR"

Şarkıcı Berkay polisteki ifadesinde kimseden şüphelenmediğini belirterek “Kimseden bir tehdit almadım. Kimseyle kavga etmedim. Aklıma bu işi yaptırmış olabilecek kimsenin ismi gelmiyor. Ancak bu kişilerden şikayetçiyim.” dediği belirtildi.

SALDIRGANLARIN KAMERA GÖRÜNTÜSÜ VAR 

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada ise olay yeri ve yakınında bulunan tüm güvenlik kameraları inceleme altına alındı. Olay yerine 100 metre uzaklıkta bulunan bir güvenlik kamerasında saldırganların kaçarken güvenlik kameralarına yakalandığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.


Çapkın şarkıcının adı bir dönem Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ile aşk dedikodularına karışmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.