Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Ronaldo'nun bir imzaya 10 milyon euro aldı

Real Madrid’in yıldız oyuncusu Christiano Ronaldo Manhattan’da “Grinin 50 Tonu” romanına ilham kaynağı olan çok lüks bir daire satın aldı.

Ünlü yönetmen Martin Scorsese ise yeni filminde çekimler için Ronaldo’nun dairesini kullanmak istedi. Yıldız oyuncunun tek şartı filmde oynamaktı. İkili anlaşmaya vardı, imzalar atıldı.

Ancak usta yönetmen bir süre sonra Ronaldo’nun ufak rolünün bile filmin önüne geçeceğini düşününce Portekizli yıldız futbolcuyu filmin kadrosundan çıkardı.

Scorsese’nin sözünden dönmesinin bir de bedeli vardı. Dünyaca ünlü yönetmen yaptıkları anlaşma gereği Ronaldo’ya tam 10 milyon euro ödeyecek.

Ronaldo lüks dairesini ise 18.5 milyon dolar ödeyerek almıştı. Böylelikle Ronaldo tek bir imza karşılığında neredeyse aldığı evin masrafını çıkarmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.