Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

 
İranlı ilüzyonist Aref Ghafouri sunucu İlker Ayrık'ı havaya "uçurdu!" Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla üne kavuşan Aref'in şovu yok artık dedirtti. Aref seyircilerinde büyük ilgisini çekti.

AREF GHAFOURİ KİMDİR?

İranlı Aref Ghafouri, 'Yetenek Sizsiniz'de yaptığı gösterileriyle üne kavuştu. Öyle ki internet alemi ‘Yetenek Sizsiniz’in yıldızı İranlı Aref Ghafouri’nin gösterilerini çözmek için çok uğraştı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ YOK EDECEĞİM

ODTÜ’de okuyan ve dört senedir Türkiye’de yaşayan Aref yarışma sırasında alışveriş merkezini yok etme gösterisi yapacağını da söyledi. Hülya Avşar’ın “David Copperfield hakkında ne düşünüyorsun?” sorusuna verdiği “Seviyorum ama kendi tarzımla anılmak isterim” cevabını verdi.

AREF'İN HİLELERİ

Sosyal medya kullanıcılarının kendisini Aref'in hilesini çözmeye adadıklarını söylemiştik. İşte o videolardan bir tanesi. Aref'in Yetenek Sizsiniz Türkiye'de bir "seyirci"yle işbirliği yaparak nasıl ilüzyon gösterisini yaptığını anlatıyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.