Öne Çıkanlar DAEŞ ışid türkiye Ebu Bekir El Bağdadi CNN muhabiri

Tolga Güleç "Son Çıkış" dizisinden laf çakarak ayrıldı! Tolga Güleç kimdir?

"Son Çıkış" dizisinde neler oluyor? Dizinin ünlü oyuncusu Tolga Güleç projeden çekildiğini açıkladı..

Tolga Güleç yaptığı açıklamada yapım ekibinin çok değiştiğini ve isteklerinin karşılanmadığını söyleyerek diziden ayrıldı. Güleç bu nedeni ileri sürerek TRT 1'in sevilen dizisiyle yollarını ayırdığını duyurdu.

İşte ünlü oyuncunun diziden ayrılma kararını açıkladığı o not;

“Büyük umutlarla başladık, hayaller / hayatlar olayının somut halini yaşadık. Benden eyvallah dostlar, umarım herkesin yolu açık olur. Daha iyi, kaliteli, yeni ve profesyonel ekiplerle yapacağımız işlerde görüşmek üzere.”

Güleç'in "Profesyonel ekip" sözleri çok konuşulacağa benziyor!

Tolga Güleç Kimdir?

1981 İzmir doğumlu olan Güleç Türk sinema ve TV dizileri oyuncusudur.

Güleç, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde ilk ve orta öğrenimini tamamladı. Çukurova Üniversitesi'ni yarıda bırakan Güleç, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan bitirerek mezun oldu. 

DİZİLERİ

Güleç, Hatırla Sevgili, Gece Gündüz, Kırık Kanatlar, Öyle bir geçer zamanki gibi dizilerde rol aldı. Ayrıldığı "Son Çıkış" dizisinde ise Cesur karakterini canlandırıyordu.

YENİ PROJESİ


Güleç "Zor Yılların Kayıp Çocukları" adlı Film/Belgeselde yeni başrol oynamaya hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu bu filmde apolitik bir genci canlandıracak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.