Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır haber botu

Türk medyası Korcan Cinemre'yi keşfetti! Profesyonel troll'ün yeni yarışması Pazartesi günü

Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programını trolleyen Korcan Cinemre pazartesi günü Show TV'de "Kız tarafı erkek tarafı" adlı yarışmada ekranlara çıkacak.



KORCAN CİNEMRE KİMDİR?


Kendisine "yarışma fritözü" diyen Korcan Cinemre farklı kılıklarda onlarca yarışmaya katılıp trollük yapan bir isim. Girdiği her yarışmayı bir şekilde baltalamayı başaran Cinemre son darbeyi Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında vurdu. Damat adayı gibi programa katılan "profesyonel troll" rahat tavırlarıyla stüdyodakilerin tepkisini toplamış diğer damat adaylarının "sen kimseyle evlenemezsin Korcan" tepkisine maruz kalmıştı. Ancak Korcan Cinemre'nin evleme niyeti olmadığı sadece programı trollemek için damat adayı gibi stüdyoya geldiği ortaya çıkmıştı.

KORCAN CİNEMRE YARIN YENİDEN TV'DE


Ve Korcan Cinemre belki de katılmadığı terk yarışma olan "Kız tarafı erkek tarafı" yarışmasına da da katılarak ününe ün katacağa benziyor... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.