Öne Çıkanlar zip perde forum En iyi bulut santral ömer kutay fisun demirel

ATV’de yayınlanan Esra Erol’un izdivaç programına katılan gelinadayı Nevruz, istekleriyle herkesi şaşkına çevirmişti. Tarkan’a olan hayranlığının her fırsatta dile getiren ve onun gibi bir eş arayan Nevruz ikinci bombayı patlattı. Esra Erol ve ekibi Nevruz’un daha önce biri resmi biri de dini olmak üzere iki evlilik yaptığını ortaya çıkardı. Gelin adayı Nevruz ilk başta iddiları reddetse Esra Erol’un çabaları üzerine gerçeği daha fazla saklayamadı. Nevruz “aynı evde yaşadığım erkek arkadaşım olarak sayıyorum kendisini, vajinismus hastasıyım” dedi... Nevruz’un itirafından sonra stüdyoda şok etkisi oluştu.. 

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da izdivaç programında şok anlar yaşandı.. Nevruz adlı gelin adayı daha önce istekleriyle “yok artık” dedirtmişti. Nevruz Hanım taliplerini Nişantaşı, Cihangir ve Üçüncü köprüüb ayağından istemişti. Nevruz Hanım küçüklükten beri Tarkan hayran olduğunu ve ona sarmalar sarmak istediğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekmişti..

Gelin adayı Nevruz’un bir kriteri de gelecek olan damat adayların hiç evlenmemiş olmasaydı. Çünkü gelin adayı Nevruz daha önce hiç evlenmediğini söylemişti..


Ancak gerçeğin öyle olmadığı anlaşıldı.. Esra Erol ve ekibi Nevruz’un zamanında bir resmi nikah bir de imam nikahı kıymış olduğunu ortaya çıkardı. Nevruz Hanım önce iddiaları reddetse de daha sonra kabul  etmek zorunda kaldı..

Gelin adayı Nevruz canlı yayında vajinusmus hastası olduğunu ve bu yüzden kendini evli saymadığını söyledi.. Sunucu Esra Erol canlı yayının sesini kesmek zorunda kaldı... 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M..yagmur 8 yıl önce

Allah topunuzun cezasını versin ahlaksızlar rtük uyuyomusun heyyy bu milletin ahlakını örfünü adetlerini bozan işte böylesi yayın yapipda sacma sapan insanları cıkartıp ekrana reyting ugruna yayın yapanlar...

Avatar
e.emre 8 yıl önce

Rabbim sizleri bildiği gibi yapsın. Bu kadının niyeti evlenmek fln değil. Tarkana secde ediyo resmen kadın kendini yaratılışını unutmuş. Oraya çıkıp başörtülü kardeslerimizi terke bir ediyor. Hem yalancı hem sahtekar. Ey kadın kadın kafandaki ayet o ayetin hakkını vericeksen tak vermiceksen kendinle beraber kepaze etme. Ayete laf getirme bunların hesabı teker teker sorulur hesap veremezsin.. rtük sana sesleniyoruz kaldırın saçma sapan yayınları reyting yapmak uğruna şu sahtekarı izlettirmeyin...