Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

Ünlü oyuncu Nejat İşler, takımı puan kaybedince jandarmanın yakasına yapıştı
Bodrum ilçesinde oynanan ve Gümüşlük Gençlikspor ile Turgutreisspor müsabakasının ardından futbolcular arasında arbede çıktı.

Sahada sert bir futbol sergilenirken oyuncular arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Turgutreisspor’dan Zekeriya’nın golü ile ilk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğünde tamamlandı.

MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

İlk yarıyı stat içerisinde soyunma odaları önünde izleyen Gümüşlük Gençlikspor Başkanı oyuncu Nejat İşler, maçın ikinci yarısını taraftar grubunun arasında izlemeyi tercih etti.

Taraftarlarla birlikte tezahürat yapan ve takımına destek veren İşler, zaman zaman maçın hakemine de tepki gösterdi.

Karşılaşma her iki takımın attığı gollerle 1-1 eşitlikle sona ererken, maç bitiminde iki takım futbolcuları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine sahaya giren jandarma ekipleri ile takım yöneticileri, futbolcuları güçlükle yatıştırarak saha dışına çıkardı.

NEJAT İŞLER JANDARMANIN YAKASINA YAPIŞTI

Maç bu sonuçla sona ererken, hakemin bitiş düdüğü ile saha bir anda karıştı. Her iki takımın bazı oyuncuları arasında yaşanan arbedede, jandarma ve kulüp yöneticileri devreye girdi.

Nejat İşler önce kendi takımının soyunma odasına, ardından da ev sahibi ekibin oyuncularının odasına girdi.

İşler'in jandarmanın yakasına yapıştığı görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.