Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd operasyon

Ünlü oyuncuya hapis şoku! 1 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı!
En son "Aramızda Kalsın" dizisinde rol alan ünlü oyuncu Caner Cindoruk 7 ay önce alkollü araba kullanırken yakalanmıştı. Cindoruk trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu için 1 ay 20 gün boyunca hapis cezası verildi. Ünlü oyuncunun hapis cezası para cezasına çevrildi. 

Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre oyuncu Caner Cindoruk, İstanbul Beşiktaş'ta 7 ay önce polis kontrolü sırasında 1.17 promil alkollü çıktığı ve trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu iddiasıyla 1 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Dava İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görüldü. Cindoruk, duruşmada bir kutlamada alkol aldığını ve polise yakalandığını kabul etti. Yargıtay içtihatlarına atıfta bulunan oyuncunun avukatı, suç oluşmadığı ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmadığı gerekçesiyle beraat; ceza çıkacaksa da paraya çevrilmesini istedi.

Mahkeme, Cindoruk'u önce alkollü araç kullanmak ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan iki yıl hapis cezasına çarptırdı.

Sanığın mahkemedeki iyi halini göz önünde bulunduran mahkeme suçta indirime giderek Cindoruk'un cezasını, 1 ay 20 güne düşürdü. Bunu da bin lira para cezasına çevirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.