Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Bugün Zorlu Center'da bir mağazada Balmain koleksiyonu görücüye çıktı. Mağazaya sadece davetlilerin alınmasına rağmen izdihamın önüne geçilemedi. Ünlü isimler de kepenkler açılır açılmaz mağazaya daldı, izdiham çıktı. Nurella lakabıyla bilinen Nur Yerlitaş ve Fatih Ürek izdiham sırasında alabildiklerini alıp mağazadan çıkmaya çalıştı. 

Dünyaca ünlü İsveç markası, bu yıl 11’inci kez gerçekleştirdiği ‘tasarımcı işbirlikleri’ projesi kapsamında Fransız lüks moda evi Balmain’le el ele verdi. Özel tasarımlarıyla ünlüler arasında da popüler olan Balmain’in özel koleksiyonu 5 Kasım’da satışa sunulmadan önce ‘özel davetliler‘ için Türkiye’de de Zorlu Center’daki mağazada görücüye çıktı.


Aralarında ünlü modacı Nur Yerlitaş ve şarkıcı Fatih Ürek’in de olduğu yüzlerce ünlü ve ‘özel davetli‘ mağazanın açılışında tam anlamıyla bir izdihama neden oldu. Bir davetlinin açılış esnasında kaydettiği videoda, siyah bir paravanın ardında bekleyen yüzlerce kişinin kapıların açılmasıyla birlikte içeri hücum ettiği görülüyor. ‘Kapanın elinde kaldığı‘ ürünlerin adeta ‘yağmalandığı‘ görülen video, bir mağazının açılışından öte savaş öncesinde erzak depolayan insanların talanını andırıyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.