Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri türk halkı

"Yeşil Deniz" dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeşil Deniz son bölüm (48.bölüm) fragmanı izle
Doksanlı yıllarda bir Ege kasabasında yaşananların anlatıldığı Yeşil Deniz dizisi pazartesi akşamları saat 20:00'da TRT1 ekranlarına gelmeye devam ediyor. Yeşil Deniz yeni bölümüyle bu akşam yine seyirciyi ekran başına kilitlemeye başaracak. TRT1 Yeşil Deniz yeni bölüm (48.bölüm) fragmanı ve detaylarını haberimizde bulabilirsiniz? Yeşil Deniz oyuncuları kimlerdir ve rolleri nedir?

TRT-1'in sevilen dizisi Yeşil Deniz'in son bölümünde neler olacak? 

Hayatta güzel şeyler de oluyor. TRT’nin sevilen dizisi Yeşil Deniz’de bu hafta doğum heyecanı yaşanacak. Makasçı ailesinin en küçük üyesi Selim, maceralı bir serüvenin ardından dünyaya gözlerini açarken onun bu sürpriz gelişiyle içten içe kanıyan bazı yaralar da nihayet kabuk bağlıyor. Sadıçlar Gonca’nın aniden önlerine çıkışıyla ne yapacaklarını şaşırmışlardır. Arabaları ahı gitmiş vahı kalmış bir haldedir ancak Naciye’nin de bir an önce doğuma yetiştirilmesi lazımdır. Bizimkiler Naciye’yi de yanlarına alarak aksiliklerle dolu bir yolculuğa çıkarken Hicabi’nin ipuçlarını birleştirerek bizimkilerin neden arabayı yaktığını çözmüş olması sadıçları yeniden zor bir durumun içine atar. Bu arada jandarmayı ziyaretinde Bahri’nin bizimkilerin yanından çalıştığını öğrenen Üsen de soluğu onlardan yeniden hesap sormak için sadıçların yanında alır. Sedef’in gidişinden dolayı içten içe Zümrüt’ü suçlayan Emine ise Hafize’nin anlattığı bir hikayeden sonra bu kez çuvaldızı kendine batırmak zorunda kalacaktır.

Dizinin Son Bölümü (47.bölümünde) neler yaşandı? Bir göz atalım... 

Sadıçların işlediği suçlar Bahri’nin üzerine kalıyor. Sezona hızlı bir başlangıç yapan Yeşil Deniz, yeni bölümleriyle yine kahkahanın ve eğlencenin adresi olmaya devam ediyor. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş ve Ali Barkın’ın rol aldıkları dizide bu hafta sadıçlar yakalanmasın diye bütün suçarı üstlenen Bahri’nin yaşadığı komik olaylar ekrana taşınıyor. Babasının ambarında sadıçların arabasının yakarken yakalanan Bahri, sadıçların işlediği suçlar orataya çıkmasın diye bilerek suçları üstlenip kendisini feda etmiştir. Öte yandan Cemil’in babasının gömünün yerini bildiğini öğrenen Üsen de onu kafalamak ve gömünün yerini öğrenmek için harekete geçer. Bahri’yi istemeden bir ateş çemberinin içine atan sadıçlar her şeyi normale döndürmek için bir çare ararken Makasçı ailesinin evine gelen sürpriz telefon Hicabi Makasçı’yı bir anda kuşkulandıracaktır. Üsen Zümrüt’e açılabilecek midir? Safiye’nin geri döndüğünü öğrenen Cemil ne yapacaktır? Jandarma suçları Bahri’nin işlediği konusunda şüpheye düşerken sadıçlar Bahri’yi kurtarmak için nasıl bir maceranın içine atılacaktır?

İŞTE YEŞİL DENİZ DİZİSİNİN 23 KASIM AKŞAMI EKRANA GELECEK BÖLÜMÜNÜN FRAGMANI (48. BÖLÜM)



İŞTE YEŞİL DENİZ DİZİSİNİN OYUNCULARI VE ROLLERİ

  • Burak Serdar Şanal: Radyocu İsmail Bakır:Sağdıçlar Dörtlüsünün bir parçasıdır,annesi ve babası Sekleme Virajında Traktör devirerek ölmüştür.Bundan Dolayı amcası Kamil ve Yengesi Cemile ile yaşar.Garibanlıklarını altın bularak bitireceklerini sanmaktadır.OvaFM'de İsmail'le İstek Hattı Programınında Sunucusudur.Hicabi Makascı'dan Sedef'i İstemiş lakin Hicabi'nin istediği altınlar yüzünden vazgeçmiştir.Kalbi zamanla Zümrüt Çakırlı'ya kaymıştır. İkinci sezonda Çalıştığı Radyoyu satın almıştır.
  • Mert Turak: Macgyver Süleyman:Yeşilova'nın en iyi tamircisidir,babası hakkında fazla birşey bilinmemekte lakin annesiyle kendisini bırakıp gittiği bilinmektedir.Annesi Hafize kördür.Annesinin gözlerini yaptırmak için Köstencelen Halil'in Kızı Safiye'yi istemiştir.Ama Belediyenin anonsçusu Hayati'nin kızı Neşe'yi sevmektedir.
  • Burak Alkaş: Müezzin Cemil. Ailesi çok kalabalıktır. Kızkardeşleri vardır. Sesi güzel bir müezzindir.En bilindik repliği"Bu altınların bize hayır getirmeyeceği belliydi"dir. Köstencelen Halil'in kızı Safiye'ye deliler gibi aşıktır. İkinci sezonda ailesi görünmeye başlamıştır.
  • Ali Barkın: Hurdacı Emin:Babası Şükrü ile yaşar.Annesi hakkında çok birşey bilinmez,lakin öldüğü söylenmiştir.Rafet'in kızı Emine'yi sever ve onu vermeyen babasına karşılık kaçırır.Gizliden evlenirler.Bunu sadece sağdıçları,kayınbabası ve babası bilir.Laf söz olmasın diye altınları bulunca düğün yapacaktır.Çok güzel şiir yazar.Her meseleyi çok abartır ve çok yalan söyler.
  • Öykü Çelik: Sedef Makasçı:Makasçıların büyük kızıdır,İsmail'i sever,Zümrüt'le arası iyi değildir çünkü İsmail'i paylaşamazlar.İsmail sonunda Zümrüt'ü seçer ve Bunu bir mektuba yazarak Kavaklıtepe denen manzaralı bir yere bırakır.Bu mektubu okuyan Sedef Kavaklıtepe'den evine dönerken kaza yapar ve yürüyemez. Sonraki bölümlerde hafifçe yürümeye başlar Doktorlar ileride düzelebileceğini söylerler. Sezon Finalinde İsmail ile evleneceği akşam kasabaya gelen müfettiş ile kaçar. İkinci sezon diziden ayrılmıştır.
  • Melis Babadağ: Zümrüt Çakırlı. Okumuş şehir görmüş birisidir.Belediye Başkanı Hilmi'nin kızıdır.Zamanla İsmail'e Aşık olur.Ortaokulda matematik öğretmenidir.İsmail için çok önemlidir.
  • Emin Gürsoy : Hicabi Makasçı:Fırıldak bir tiptir.Fırsatçı ve paragözdür.Kızı Sedefi Zengin Tüccar Sami'nin oğlu Mankafa Bahri'ye verir.Sorunlar çıkar ve yüzüğü atarlar.Çünkü,İsmail Sedefe kavuşmak için Bahri'ye sözde"sedefle kardeşmiş gibi"bir mektup yazar.Sonraki bölümlerde Hicabi, Tüccar Sami'nin boynunu kırmıştır.
  • Yener Gürsoy: Ova FM'in Sahibi Yılmaz. Paraya bayılır.İsmaile çok az maaş verir.Fırsatçı ve paragözdür. Aynı zamanda Beyaz Eşya ticaretiyle uğraşmaktadır.
  • Renan Bilek: Belediye Başkanı Hilmi Çakırlı. Okumuştur, iyi bir siyasetçidir, kendini övmeyi sevmez, Asıl mesleği Doktorluktur. Önümüzdeki seçimlere adaylığını koymuştur.Lakin bu seçimlerde 2 büyük rakibi vardır.Tüccar Sami Ve Eşi Gülenay Çakırlı. Belediye Başkanlığını karısı Gülenay'a kaptırır kendisi asıl mesleği Doktorluğa döner.
  • Zeynep Gülmez: Belediye Başkanının karısı Gülenay Çakırlı. Kültürlüdür,Yeşilova'nın ünlü kadınlarındandır. Eşinin kendisine meydan okumasıyla belediye başkanlığına aday olmuş ve Belediye Başkanlığını kazanmıştır.
  • Jale Aylanç: Macgyver Süleyman'ın annesi Hafize. Kördür,tek başına çocuk büyütmüştür.çok güzel hikaye anlatır.Kendisine yaşamında en çok Süleyman ve Yeşilovanın kızları yarıdım eder
  • Nuri Gökaşan: İsmail'in Amcası Kamil Bakır. Paragözdür, topaldır, cimridir, Menfaatçi biridir. İsmail'e iyi davrandığı söylenemez. Kendinin çocuğu yoktur, Yeğenleri İsmail ve Ersin'i Kamil ve karısı büyütmüştür.
  • Elvan Dişli: Emine. Dizide Emin'in karısıdır. Annesi kaçmış Emine'yi babası büyütmüştür. Annesi 19.bölümde gelmiştir.Ancak Annesi Emine'nin düğünü olduğu akşam tekrar gitmiştir. Babası Sakarlı köyündendir.
  • Semiha Bezek: Neşe. Babası Trakyalı'dır Süleymana aşıktır.
  • Zafer Kırşan : Hayati (Neşe'nin babası): Belediyenin Anonsçusu'dur. Trakyalı'dır. Sendeki Kaşlar Parçasını çok sever
  • Özgür Yelaldı Uslu : Naciye (Sedef'in annesi):Kızlarını hep azarlar,çünkü onların eski kızlar gibi becerikli olmadığını söyler.Yabancı dizi hastasıdır.
  • Recep Sarı: Tüccar Sami, Yeşilova'nın Zenginidir ama herkese borcu vardır.Belediye başkanlığına aday olmuş kazanamamıştır.
  • Aladdin Sakar: Mehmed Ali Hoca. Yeşilova kasabasının İmamıdır.
  • Server Mutlu: KöstencelenHalil: Zengindir, çok iyi kalplidir. Kızını Süleyman'a vermek ister,18. Bölümde veremden dolayı ölür.
  • Şive Şenözen : Süleyman'ı Sever,babasından öğrendiği bu cümleyi hep söyler"sevgi saygı anlayış".Çok hamarat ve iyi bir ev kızıdır. Ancak Süleyman'ın Neşe'ye olan aşkını öğrenir. Müezzin Cemil ona aşıktır, O'da Cemil'e ilgi duymaktadır.
  • Cemre Baysel: Gonca Makascı:İsmail'in kardeşi Ersin'i seviyor gibi gibidir.En iyi Arkadaşı Atiye'dir.Gonca Postası denir ona çünkü her dedikoduyu bir şekilde öğrenir.
  • Berke Acar: Ersin Bakır. İsmail'in kardeşidir. Ova FM'in istek listesini toplar. Zümrüt Çakırlı'nın öğrencisidir. Atiye ve Goncayla sınıf arkadaşıdır. Goncaya aşıktır.
  • Ceyhun Tutal: Sabahattin. Kasabadaki Petrol istasyonunu işletir. Sağdıçlara gıcıktır. Başkanlık Seçimlerinde Tüccar Sami'yi destekler,çünkü Sami ona 2.petrol şubesi açmayı vadetmiştir.
  • Eren Can Vurucu: Bahri. Tüccar Sami'nin oğludur. Sami'nin aksine saftır. Tüccar Sami'yi babalığı sanır. Çok güzel Kokoreç ve yemek yapmaktadır. Sadıçların lokantasını işletir. İsmail, Süleyman, Cemil ve Emin'in arkadaşıdır. Zaman zaman sadıçların yalanlarına alet olur.
  • İlker Aksum: Almancı Üsen. Almanya'dan kasabaya gelmiştir. Oğlu ve Kızkardeşi Sibel ile Yeşilova kasabasına dönmüştür. Altınları bulmak istemektedir. Kızkardeşini Süleyman'a vermek ister.
  • Güneş Sayın: Almancı Üsen'in kardeşidir. Süleyman'a ilgi duymaktadır.
  • Emin Gümüşkaya: Hüseyin. Müezzin Cemil'in Babasıdır.
  • Murat Tavlı: Doktor Tugay Bey. Yeşilova Kasabasının doktorudur. Zümrüt öğretmene aşıktır. Bu yüzden İsmail ile zaman zaman karşı karşıya gelmişlerdir. Sonraki bölümlerde Tayinini istemiş ve Yeşilova'dan ayrılmıştır.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.