Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör terör örgütü

Magazin dünyası bugün bu haberle çalkalandı. "Balmain koleksiyonu" Zorlu Center’da bir mağazada lansmanını yaptı. Davetliler mağazayı adeta yıktı. Markaya tutkun olan bir isim de Ajda Pekkan. Ancak ünlü şarkıcı markaya para vermek yerine “kolpasını” giymeyi tercih ediyor. Peki Pekkan kendi şarkısını izinsiz çalanlara ne yapıyor dersiniz?

Bugün İstanbul Zorlu’da bir mağaza “Balmain” koleksiyonun lasmanını yaptı. Aralarında Fatih Ürek ve Nurella lakabıyla bilinen modacı Nur Yerlitaş’ın da bulunduğu davetliler mağazayı talan etti. Ürünler dakikalar içinde kapış kapış gitti, mağazada izdiham çıktı.

Balmain koleksiyonu daha önce de Ajda Pekkan ve Nur Yerlitaş sayesinde magazin gündemine oturmuştu. Melis Alphan’ın o dönem yaptığı habere göre modacı Nur Yerlitaş Ajda Pekkan’a “Balmain” ceketinin kopyasını dikmişti. Skandal ortaya çıkınca da Nur Yerlitaş kendisini ve Ajda Pekkan’ı savunmuş “Ajda bir kere giyeceği cekete 20 bin TL mi verseydi? Ajda’nın parasına yazık olmaz mıydı?” açıklamasını yapmıştı.



Ajda Pekkan’ın “kolpa ceket” yaptırıp giymesi “anlaşılır” bir durum ancak bir de ortada “anlaşılamayan” bir durum var.

AJDA’NIN ŞARKISINI ÇALDI DİYE TUTUKLANDI!


Tarih 20 Ekim 2015, Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde yayın yapan yerel radyo ve televizyon sahibi Şahin Özer Ajda Pekkan’ın “Yakar Geçerim” şarkısını telif halkı olmadan çaldığı için tutuklanarak hapse atıldı!

Şarkı gecenin bir körü saat 02:30’da çalınmıştı! Bir şarkı yüzünden televizyoncu Özer, 1 yıl 9 ay hapis cezası aldı. Şikayeti şarkıcının üyesi olduğu Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği tarafından yapıldı.

Yani bir gece giyeceği kıyafete 20 bin TL vermemek için kolpasını diktirmeye kendinde hak bulan 74’lük Ajda Pekkan, bir şarkısını telifsiz çaldı diye yerel bir radyocunun hapis cezasını almasına arka çıktı.

Kendine gelince herşey mübah, başkasına gelince “Yakar Geçerim...”

komplohaber.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.