Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya dışişleri fenerbahçe konyaspor son dakika flaş gelişmesi rusya yolcu uçağı

AK Partililer de seçim sonuca şaşkın! Bakan Avcı: BEKLEMİYORDUK!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ak Parti'nin seçim zaferi ile ilgili olarak, "Türkiye genelinde doğrusu hepimizi şaşırtan bir oranda yükseliş çıktı. Tek parti hükümet bekliyorduk. Ama millet bu kadar sağlam bir destekle bizi meclise göndermesi bizim için de çok sevindirici bir sürpriz oldu" dedi.
Bakan Nabi Avcı Ak Parti Eskişehir il binasında düzenlenen milletvekili tanıtım toplantısına katıldı. Kendisi de Eskişehir'den milletvekili seçilen Bakan Avcı, milletin sandıkta hükümeti kurduğunu söyledi. Avcı, "Çok şükür milletimiz büyük bir ferasetle basiretle bu hükümeti tam da istediğimiz gibi içeriye ve dışarıya güven verecek şekilde sağlam, dirayetli öngörülebilir ve önünü gören bir hükümeti sandıkta kurdu. Onun için milletimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'OLUMLU BİR RÜZGAR ESTİ'

AK Parti'nin Türkiye genelinde oylarını artırdığını belirten Bakan Avcı konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Türkiye'de genel anlamda bir yükseliş var. Rakamlar bunu gösteriyor olumlu bir rüzgar esti bütün Türkiye genelinde. 7 Haziran seçimlerinden sonraki bize verilen mesajı çalıştık, dersimize çalıştık. Neler yapmamız gereken dersimizi çalıştık. Türkiye genelinde doğrusu hepimizi şaşırtan bir oranda yükseliş çıktı. Biz tek parti hükümeti bekliyorduk. Tek parti hükümetinin sandıkta kurulmasını bekliyorduk. Ama millet bu kadar sağlam bir destekle bizi meclise göndermesi bizim içinde çok sevindirici bir sürpriz oldu."

'TUĞRUL TÜRKEŞ BİR MİLLİYETÇİYE YAKIŞIR VAZİFE İCRA ETTİ'

MHP'de daha sert bir düşüşü beklediğini ifade eden Avcı, kendilerine destek veren ülkücülere teşekkür etti. Avcı şunları söyledi:
"MHP'nin ben daha da sert bir düşüş yaşamasını ihtimalini görüyordum. Türkiye genelinde ve özellikle Eskişehir'de AK Parti'ye destek veren ülkücü kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Bağımsız ülkücüler kendilerini herhangi bir partiye angaje etmemiş olan ülkücü gelenekten gelen milliyetçi kardeşlerimiz partimize destek oldu. Onlara bu gösterdikleri vatansever feraset için de teşekkür ediyorum. Onlar gördüler Türkiye'nin nasıl bir badireden geçmekte olduğunu. Nasıl bir iç ve dış tehdit ile karşı karşıya olduğunu gördüler ve gereken refleksi de sandıkta gerçekleştirdiler. CHP ile ilgili şaşırmadım. Tuğrul Türkeş gerçek milliyetçi refleksi sergileyen ilk siyasetçi oldu. O özellikle ülkücü kadrolarda bir işaret fişeği özelliğini de taşıdı o bakımdan gerçekten çok önemli bir vazife icra etti, vatan ve millet için. Bir milliyetçiye yakışır bir vazife icra etti."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.