Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş Süha Tarık eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı

Liposuction Ameliyatı Öncesi ve Sonrası

Özellikle doğum sonrasında veya aşırı kilo verilmesi durumunda karın bölgesinde oluşacak olan sarkma ve kırışıklıklar için liposuction en etkin estetik operasyon olmaktadır. Erkeklerin bu sorunları çok fazla olmasa'da, kadınların karşılaşması kaçınılmaz olurken, yapılacak olan estetik ile birlikte, artık güzel bir karın bölgesine sahip olmak mümkün olmaktadır. Bu alanda ki en etkin isim olan Defne Erkara sayesinde artık istediğiniz gibi estetik yaptırabileceğiniz gibi, tabiri caizse taş gibi bir karın bölgesine sahip olacaksınız. Sarkıntı, kırışıklık olmayacağı gibi, her zaman dümdüz ve sert bir karın bölgesine sahip olmış olacak ve böylelikle liposuction ameliyatı sayesinde istediğiniz görünüme kavuşacaksınız.

Defne Erkara, plastik cerrahi alanında olukça önemli bir isim olmasından dolayı, kadınlar için her zaman ilk seçenek olmaktadır. İnternet üzerinden bilgi alabileceğiniz bir çok kaynak üzerine de liposuction ameliyatı için oldukça önemli bir isim olurken, yapmış olduğu estetik sonrasında dilediğinize sahip olabiliyorsunuz. Üstelik fiyatların uygun olması ve en önemlisi tüm bunların sağlık bakanlığı onayı ile yapılmasından dolayı, rahatlıkla estetik yaptırabilirsiniz.

karın gerdirme

Karın Germe Operasyonu

Estetik operasyonlar, normal bir ameliyattan farksız olmasından dolayı, başta kan hızlandırıcı besinlerden ve ilaçlardan uzak durmanız gerekmektedir. Ameliyatlar ortalama 1,5 saat sürüyor olsa da, öncesi ve sonrasında belirli bir süre hastanede bulunmanız gerekmektedir. Ayrıca ilk pansumanın Defne Erkara kontrolünde yapılması gerektiğinden dolayı, bu süreçte de İstanbul'da yaşamıyorsanız dahi, bir hafta kadar İstanbul'da kalmanız gerekmektedir. Böylelikle liposuction ameliyatı yaptırarak rahat bir şekilde istediğiniz güzel görünüme sahip olacak ve Plastik Cerrah Defne Erkara ile bunu rahat bir şekilde elde etmiş olacaksınız.

Liposuction İçin Defne Erkara

Defne Erkara sayesinde istediğiniz gibi estetik yaptırabileceğiniz için, liposuction ameliyatı ile ilgili olarak bilgi alabileceğiniz www.defneerkara.com sitesinden de ameliyat ile ilgili bilgiler alabilirsiniz. Özellikle öncesi ve sonrası ile ilgili detaylı olarak yazılanları okuyarak, tam olarak karın germe sürecini öğrenebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.