Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Nourishing Boyalı Yıpranmış Saçlar İçin Bitki Özü Takviyesi Yapıyor
Çevresel ya da genetik faktörler ve strese bağlı olan sebeplerin etkisiyle saçlarda kuruma, yıpranma ve kırılmalarla birlikte kırılmaya müsait bir yapı olur. Nourishing, kolay kırılan, kuru ve aşırı nemsiz saçlar için ideal bir içeriğe sahiptir. 83 yılında İtalya’da bir araştırma laboratuvarı olarak kurulan ve ardından yaptığı araştırmaları genişleterek bugün dünyanın seksenden fazla ülkesinde tercih edilen Davines, Nourishing boyalı yıpranmış saçlar için özel olarak formüle edilmiştir. Serinin hitap ettiği saç tipleri için alternatif ürünleri mevcuttur. Besleyici şampuan, besleyici vejetaryen mucize saç kremi, yapılandırıcı maske, besleyici durulanmayan enzim infüzyonu, besleyici arı sütü içeren süperaktif ile yıpranmış ve kuru saçlara gereken önemi vermektedir.
 
Serinin ürünlerini set olarak kullanabilirken, ayrı ayrı da kullanabilirsiniz. Fakat tamamen saçın aldığı hasara göre yapılandırılan zengin içerik sahip olan Nourishing ürünlerini birlikte kullanmakta fayda vardır. Kısa sürede en etkili ve kusursuz sonucu almak için öncelikle saçı arındırmak için şampuanını kullanmalı ardından saça zarar vermeden taranmasını ve yumuşamasını sağlamak için kremini ve son dokunuşlar olarak da yapılandırıcı maske, besleyici durulanmayan enzim infüzyonu veya besleyici arı sütü içeren süper aktif kullanılmalıdır.
 
Davines Nourishing boyalı yıpranmış saçlar için ihtiyacı olan nem takviyesini yapacak besleyici şampuan sayesinde nemini kaybetmiş ve kırılmaya başlayan saçları onarılır. Saçlar kaybettiği canlılığa kavuşur. Günlük kullanıma uygun olduğu için saçın temizliği ve bakımı özenle yapılmış olur. .5 pH değeriyle saç derisini yormadan ve gerginlik hissi vermeden bakımını yapar. Nourishing boyalı yıpranmış saçlar üzerindeki hasarın sıfıra indirilmesi için içeriğinde bitki özleri bulunduran bir formül geliştirmiştir. Mandalina ve üzüm ekstresi ve ylang ylang esansiyeli ile saçlar nemlendirilir. Kuru saçları nemlendirirken yağlı his bırakmaz ve saçta ağırlık yapmaz. İçeriğindeki küçük tahılların verdiği etkiyle saç, kaybettiği nem dengesini tekrar kazanmaktadır. Sülfat, paraben ve sodyum içermeyen Nourishing boyalı yıpranmış saçlar ürünlerinde üzüm ekstresi farkı ile güneş ışınlarına karşı koruma etkisi vardır. Kurutma sonrasında serbest radikallerin oluşmasını engelleyen şampuan ile bozulan saç yapısını onarılmaktadır. Kuru ve yıpranmış saçlara ek olarak boyalı yıpranmış saçlar için de çözüm sunan serumu temiz saça uygulamak gerekiyor. Yeni yıkanmış saçlarda ise saçın ıslaklığı havlu ile alınıp, saç telleri nemli olmalıdır. Saçı tutamlara ayırıp, tarayarak serumu uygulamak daha iyi sonuç verir. Serum uygulanan saç ısı altında bekletilir ise on dakika, kendi halinde ısı görmeden bekletilecek ise on beş dakika bekletilmeli. Nourishing boyalı yıpranmış saçlara uygun olan serum kullanıldığı saçlar streç film gibi benzeri bir materyal ile kapatılmamalıdır.
 
Nourishing boyalı yıpranmış saçlara özel ürünlere www.famerkozmetik.com adresinden ulaşarak, anında sipariş verebilirsiniz. Siparişinizi aynı gün kargoya vererek, teslimatta hızlılığa da özen gösteren firma, %100 orijinal ürün garantisi ile güven veriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.