Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Peter Thomas Rosth markası Portakal Rengi Güvencesiyle

Saçlarımız güzelliğimiz için oldukça önemlidir. Bazen hazırlanmak için saçlarımıza saatler ayırdığımız bile olur.

Saçlar vücudumuzdan ayrı bir parça gibi görünse de aslında saçlarımız da vücudumuzdaki organlarımızdan biridir. Beslenme şekli, stres, hava kirliliği, kötü kokular, kozmetik ürünler, sıcaklık,  güneş ya da deniz suyu gibi bir sürü dış etken saçlarımızın yıpranmasına ve zaman içerisinde sağlığını yitirmesine sebep olur. Saçlarımızın görüntüsünden de bu açıkça görülebilir. Bu yıpranmanın birçok sebebi olabilir. Özellikle sürekli devam eden saç ve saç derisi sorunları için mutlaka bir uzman desteği almak şarttır. Bunlar metabolizmadan kaynaklanan sorunlardan dolayı olabilir.Fakat bu artık saçlarınızın bakıma ihtiyacı olduğunun sinyali de olabilir. Çünkü saçlarımız da cildimiz gibidir. Yağlanır, kurur, dökülür. Bu yüzden onun da bakıma ihtiyacı vardır. Bu aşamada kullandığımız ürünler artık yeterli gelmiyor demektir.

peter-thomas-roth

 Saçınızın sabit bir nem dengesi olmak zorundadır. Saçınızın nem dengesinin değişmesi durumunda saçınız daha kuru ya da daha yağlı bir hal alacaktır. Bu saçınızın kepeklenmesine, kabarmasına, kuruyup kırılmasına ya da gün içinde saçınızın ağırlaşıp kirli bir görüntüye sahip olmasına sebep olacaktır. Bu yüzden saçınıza uygun bakım ürünlerini kullanmak oldukça önemlidir. Bu sayede saçınız daima sağlıklı, canlı, parlak ve temiz bir görünüme sahip olacaktır.

Peter Thomas Roth Mega Rich Şampuan içerisinde bulunan doğal elementler sayesinde saçınızın ihtiyacı olan nemi ve bakımı sağlar. İçerisindeki biotin b7 içeriğiyle ise saçların daha sağlıklı olmasını ve kırılmalara karşı daha güçlü bir yapıya erişmesine yardımcı olur. Peter Thomas Roth Mega Rich Şampuan piyasadaki diğer saç ürünlerinin aksine dermo kozmetik ürünüdür. Dermo kozmetik ürünleri diğer kozmetik ürünlerinin aksine size kalıcı çözümler sunmak için üretilmiş ürünlerdir. Peter Thomas Roth Mega Rich Şampuan sayesinde saçınız tüm kirli katmanlardan temizler ve kısa sürede onarım gerçekleşir. Bu ürün her türlü saç tipi için uygundur. Saç boyaları, yanlış ürün kullanımları, saç tasarım malzemelerinin yarattığı yıkıcı etkiyi en kısa sürede ortadan kaldırır. Biotin B-7 kompleksi, A, C vitaminleriyle de bu güzelliğin kalıcı ve sürekli olmasına imkan sağlar. Peter Thomas Roth Mega Rich Şampuan sonrasında kullanacağınız Peter Thomas Roth Mega Rich Conditioner Saç Kremi ise içerisinde bulunan pro vitamin B5 ile gün içinde saçınızı kökten uca sararak dış etkenlere karşı koruyucu bir tabak oluşturur ve saçınızın daha parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Ayrıca içerisindeki vitaminler sayesinde şampuanınızın etkisini uzatarak destekler. Kireçli ve klorlu suyun oluşturabileceği etkiyi ortadan kaldırır. Hoş kokusuyla ferahlık uyandırır.

peter-thomas-roth

Kullanımı da oldukça basittir; Peter Thomas Roth Mega Rich Şampuan saçınızın ihtiyacı olan ölçüde elinize dökün ve saç derisinden başlayarak iyice köpürtün. Sonrasında iyice durulayın. Bu işlemi ihtiyacınız olduğu ölçüde tekrarlayın. Daha sonrasında Mega Rich Conditioner Saç Kremi’ni yavaş yavaş saçınıza yedirin. Birkaç dakika bekleyerek temiz suyla durulayın. Artık parlak, canlı ve hoş kokulu saçlarınzın tadını çıkarabilirsiniz. Mega Rich Conditioner Şampuan, Mega Rich Conditioner Saç Kremi günlük kullanımınıza da uygundur.

Peter Thomas Roth Un Wrinkle Peptide ve dmae içerikleri ile güçlendirilmiş parfüm alkol içermeyen vitamin destekli tüm ciltler için kırışıklık bakım serisidir.

Peter Thomas Roth ürünleri aynı zamanda cildiniz üzerinde de etkili olan dermokozmetik ürünler üretmektedir. Bu ürünler sayesinde cildinizi yenileyebilir, tedavi edebilir ve canlanmasına yardımcı olabilirsiniz. Cildinizde yaşanan birçok problem için Peter Thomas Roth ürünlerinden yararlanabilirsiniz.

Peter Thomas Roth ürünlerine Portakalrengi.com/peter-thomas-roth sitesinden kolayca ulaşabilirsiniz. Markanın birçok ürünü site üzerinde %15 indirim ile size sunulmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.