Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

ABD'li gazeteden Türkiye ve Erdoğan için küstah sözler!
ABD'li gazete Huffington Post, yayınladığı bir makalede Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saldırdı. Türkiye'nin istikrarlı yükselişinden korkan gazete, NATO'nun Türkiye’yi ihraç etme zamanının geldiğini söyleyerek haddini aştı. Hufffington Post, gerekçesini ise "Cumhurbaşkanı Erdoğan iktidara geldikten sonra Türkiye, NATO’dan giderek uzaklaştı" iddiasıyla açıklamaya çalıştı.

ABD'li Huffington Post gazetesi, NATO'nun 'ittifaka ihanet eden' bir üyesini ihraç edecek mekanizması bulunmadığı, aksine NATO anlaşmasının 5. Maddesine göre bir NATO üyesine yapılan saldırının tüm üyelere yapılmış sayıldığı ve tüm bu etkenlerin NATO için Aşil'in Topuğu'na dönüştüğü öne süren hadsiz bir yazı yayımladı.

TÜRKİYE İÇİN KÜSTAH SÖZLER: 'SORUNLU BİR ÜYE'

Türkiye'nin talepleriyle beraber, NATO için 5. Maddeye bağlı olarak ittifakın değerlerini paylaşmayan ve davranışlarıyla müttefiklerini tehlikeye sürükleyen 'sorunlu bir üyeyi' savunma zamanının geldiği belirtilen makalede şu skandal iddialarda bulunuldu:

"Türkiye yarım yüzyıl boyunca Ortadoğu'da Müslüman çoğunluğa sahip bir ülkenin laik ve demokratik olabileceğini kanıtlayan sadık bir müttefikti ancak Suriye'deki DAEŞ'e verdiği bilinen destekle NATO'daki müttefiklerinden oldukça uzaklaşmış durumda. Recep Tayyip Erdoğan 2003'te iktidara geldiğinden beri Türkiye keskin bir şekilde otoriterleşti, teröristleri kucaklayarak bölgede tamamlayamayacağı savaşlara yöneldi. DAEŞ'le savaşan 25 milyonluk Kürtlerle çatışmalar yükseldi, kasım ayında uçağı düşürülen Rusya ile soğuk savaş giderek ısınıyor. Şehirlerinde bombalar patlarken ve sınırları düşmanlarıyla kuşatılırken Türk liderler NATO'dan kayıtsız şartsız destek talep ediyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 8 yıl önce

Osmanlıyı yok etmek istiyen devletler cumhuriyeti kurarak osmanlı üzerinden geleceğini ve dünyayı yönetmek istiyorlardı lakin ters giden birşey oldu bir uyanık osmanlıyı uyandırdı;(NE YAPSALAR BOŞ,GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR)dedi düğüm çözüldü.BUGÜN TÜRKİYENİN YANINDA OLAN KAZANACAK,KARŞISINDA OLAN KAYBEDECEK.

Avatar
Ömer faruk 8 yıl önce

Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır .... inşaAllah bu zafer çok yakında olacak

Avatar
Unal 8 yıl önce

Mantiksiz bir yazi
Nato uyesi olan turkiyeye saldiridan bahsederken
Ayni zamanda bir yurur saldirilinca noto geneline saldirmistir deniliyor ve Ekliyor
Turkiye natodan cikarilmali ....natonun anlamini yitirdigini anlatiyor aslinda bir nevi,
Biz NE diyoruz it urur kervan yurur....
Kendileri onbir eylul mazeretiyle binlerce km asarak afganistana girdiler
Bizim sinirlarimiza ancak biz sahip cikariz
Nato Turkiye Icin savasmaz kilinibile kipirdatmaz
Isi duserse turkiyeyi kullanmaya kalkisir
Bizde batiya baska yerde oyna diyoruz
Biz kendimizi koru ya biliriz golge etmeyin yeter...

Avatar
Nazka 8 yıl önce

Yasasin Reis Cumhur Baskani Recep Tayip Erdogan... tum dunya uyandi .... muslumanlari yok edenezler artik

Avatar
Emre 8 yıl önce

Evet göklerden gelen bir karar var. Dünya 5 den büyük artık akilli olacaklar biz reis in yanındayız reis doğru yolda inşAllah..

Avatar
alçiçi 8 yıl önce

Gavurun dölleri korkunuz dilinize vurmuş biz daha oyuna yeni başladık

Avatar
emin güven 8 yıl önce

Batı alıştığı iteat eden devşirme kadroların milletden oy alayıp iktidar olamadıklarını ve dahi olamayacaklarını anladı?!!Kudurması ondandır aldırmayın..