Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

Abdullah Gül yeni parti mi kuruyor? Gül AK Parti için neler söyledi?
Taraf Gazetesi’nden Hüseyin Özay ortaya şok bir iddia attı. Özay’ın haberine göre seçime günler kala AK Parti içinden kurulacak yeni bir siyasi parti için kollar sıvandı. 11. Cumhurbaşkanı Gül’de yeni projeye dışardan destek veriyor.

 

Habere göre Abdullah Gül yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilmek istiyor. Başbakan olarak gösterilen isim ise Ali Babacan... Bunu duyan Başbakan Ahmet Davutoğlu da iyice Saray’a yanaştı. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Gül’e taziye eleştirisini bu yüzden yaptı.

 

İddiaya göre yeni parti 1 Kasım’dan sonra yavaş yavaş kurulacak. Devlet Bahçeli’nin de bahsettiği 5. parti böylece ortaya çıkacak.

 

Haberde ayrıca Abdullah Gül’ün AK Parti için “bu pislik kolay kolay temizlenmez” dediği iddia edildi.

 

Abdullah Gül ise resmi twitter hesabından kendisine atfedilen ifadelerin yalan ve uydurma olduğunu belirtti. “Beni tanıyanlar en ağır eleştirilerimde dahi bu gibi ifadeleri kullanmayacağımı çok iyi bilir” açıklamasını yaptı. Ancak Gül'ün “yeni parti” iddiaları hakkında yorum yapmaktan kaçınması ise dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.