Öne Çıkanlar suriye türkiye teknik direktör terör örgütü edip yüksel hapis cezası

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan AK Parti'ye tekrar üye olurken yaptığı konuşmada "Bu partiye sırtını dönüp de iflah olan kimse görülmemiştir." ifadelerini kullandı.

İLK AÇIKLAMA ŞENER'DEN

Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri hakkında "Başarının, iflah olmanın, hakkın hakikatin ölçüsü güç ve koltuklar olsaydı dünyanın en iflah olan insanları firavunlar olurdu." açıklamasını yaptı.

"İKTİDARIN TEPESİNDE BULUNAN KİŞİLER..."

Yavuz Oğhan'a konuşan Şener, açıklamasına şöyle devam etti; "Türkiye'de ortam o kadar felakete doğru gidiyor ki, şu anda ortaya çıkan bu tablodan dolayı sorumlu hissetmesi gereken devlet büyükleri, başarısız gözüküyorlar. Nedir o başarısızlık? En basiti ekonomi. Türk lirası değer kaybetmiştir. Son 9 yıldır kişi başına düşen milli geliri düşüren, insanları yoksullaştıran, bir siyasi iktidar ve iktidarın tepesinde bulunan kişiler başarısızdırlar. Başarısız olmaksa, iflah olmamayı gerektirir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil KILINÇ 7 yıl önce

FİRAVUN SENİN BELİRTTİĞİN O MAKAM VE KOLTUĞA SEÇİMLE Mİ GELDİ
HADSİZ ADAM CEVAP BEKLİYORUM

Avatar
Bilimci 7 yıl önce

Abdüllatif sen konuşma vAllahide billahide yalan ve boş konuşuyorsun sıfırsın srni bu millet dikkate almaz senin ne oldugunu cok iyi biliyor bu millet safın bellidir sen siyaset bile yapma kemal kılıctaroğlu gibi bir yere varamazsın siyaset kirliligi bari yapma

Avatar
Serkan 7 yıl önce

Has tir yavşak

Avatar
Serkan 7 yıl önce

Abdüllatif şener çıkarları için koltuk için babasını bile yarı yolda bırakır. Bide konuşuyor.

Avatar
Cumhur KETECİ 7 yıl önce

Abdüllatif sen doğru halkı tv ğit. orada seni uğur dündar emin çölaşan ve saz ekibi seni bekliyor.

Avatar
Solak 7 yıl önce

Bu siyaseten bittiyse başka türlüde bitmiş yazık

Avatar
Savaş 7 yıl önce

Yazık size be çok yazık böyle kutlu bir davaya böyle güzel insanlarla yola çıkmak her kula nasib olmaz ama sizler nankörlük ediyorsunuz. Davada dimdik yürüyenleri bu millet bağrına bastı kimselerede ezdirmedi ezdirmeyecekte ama sizler sadece davanıza değil böylesine yüce bir milletede sırt döndünüz Rabbim sizleri ıslah etsin.

Avatar
Mahmut kaya 7 yıl önce

Latif şener sen Bir sivas kangalisin Hani Partei kuruyordun ne oldu halka tv de senin güzel becermişler demekki BU halk kendinde zülüm Yasin diye 15 yildir oy veriyor Yörü satilmiş