Öne Çıkanlar suriye neslim güngen cıa kağıthane istanbul son dakika uyarısı

Ahmet Hakan neden Başbakan Davutoğlu'na sert tepki gösterdi?

Ahmet Hakan, Tarafsız Bölge programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk etti. Söz bir ara Hürriyet Gazetesi’ne saldırının baş mimarlarından AK Parti İstanbul Milletvekili Abdürrahim Boynukalın’a geldi. Ahmet Hakan, Başbakan Davutoğlu’nun Boynukalın’a arka çıkmasına tepki gösterdi.

Davutoğlu, Boynukalın’ın ifadelerini doğru görmediğini, ancak gençler arasında dost ortamında söylendiğini, ayaküstü ifadelerden genel bir zihniyet çıkarmanın doğru olmadığını belirtti.

Ahmet Hakan ise, canlı yayında Başbakan Davutoğlu’nun Boynukalın’a arka çıkan sözlerine yanıt verdi. Başbakan’ın açıklamalarına çok üzüldüğünü söyleyen Hakan, “teesüf ederim Sayın Davutoğlu. Demiş ki, 'Gençler arasında konuşmuşlar, olur böyle şeyler...' Sayın Davutoğlu medeniyet projenizin gençleri bunlar mı? Dayak, mayak, külhanbeyi, evin önüne kamyon getirip adam kıstıran gençler mi? 'Gazete de böyle yapmasın, gençler de böyle yapmasın.' bu böyle söylenebilecek bir şey mi Sayın Davutoğlu? Lütfen bu sözleri söyledikten sonra medeniyet kelimesini kullanmayın, lütfen kullanmayın."

Boynukalın ortaya çıkan son videosunda, “Bunlar hiç dayak yememiş, bizim hatamız bunlara dayak atmamak olmuş, çok korkaktır bunlar, Ahmet Hakan’ın evine gitmeyi düşünüyordum tek başıma, gidip bekleyecektim.” İfadelerini kullanmış ve bu sözler çok tartışılmıştı.

komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.