Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd operasyon

Ak Parti ile Saadet Partis'nin ittifak planında son durum! İttifak suya mı düştü?
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk Al Jazeera'ye konuştu. Asiltürk, birleşmenin suya düştüğünü açıkladı;

“Bugün yapılan görüşmede, konuşmanın daha başında 15-20 gün önce söylediğimiz şarta uygun davranamayacaklarını söylediler. Bizim için bitmiştir. Başka görüşmeye değer bir şey yoktur. Bizim derdimiz 10-15 milletvekilini Meclis’e sokmak değil, Meclis çalışmalarında etkili olmaktı. Onlar bunu kabul etmeyince bitti. Allah selamet versin dedik.” 

AK Parti ile Saadet yöneticilerinin bir süredir ittifak yapmak için görüştükleri konuşuluyordu. Davutoğlu da 1 Kasım seçimlerinde işbirliği konusunda açık kapı bırakmıştı.

Kulislerde konuşulanlara göre ise AK Parti ve Saadet Partisi yetkilileri milletvekili sayısında anlaşmaya varamadığı için ittifak gerçekleşmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.