Öne Çıkanlar rusya son dakika haber terör terör örgütü

Akpınar: Özyönetim konuşulabilmeli!

 Bir süredir imzasıyla sosyal medyada dolaşan“Yalan yok, bu ülkeden utanıyorum” başlıklı yazının geçtiğimiz günlerde kendisine ait olmadığını açıklayan Akpınar, Cumhuriyet’ten Ceren Çıplak’a konuştu.

Ünlü oyuncu, "İlle beni konuşturacaksın, şimdi buraya Noel Baba gelse ancak naylon ceset torbası dağıtır… Ben, akıl, bilgi, pozitif bilim çıkartırdım çocuklar için." diye konuştu.

ÖZYÖNETİM TARTIŞILABİLMELİ

Akpınar, DTK ve HDP’nin gündeme getirdiği ‘özyönetim‘ taleplerinin de tartışılabileceğini belirterek, “Özyönetim yanlış bir şey mi? Değil. Bu ülkede başkanlık sistemi önerilip tartışılabiliyorsa özerklik sistemi de önerilebilmeli ve tartışılabilmeli parlamentoda. Tartışıldıktan sonra karara bağlanmalı. HDP’nin yanlışı da, baştan ilan etmesi oldu. ‘Ben böyle yapıyorum, istersen gel istersen gelme, gelmezsen orada kavga çıkarırım’ tarzında konuştu. Böyle olmaz. Bu tavır yanlış.” dedi.

"GENÇLER BAYRAK AÇSIN KOŞSUN SAĞA SOLA"

Bireysel hak ve özgürlüklerin de savunulması gerektiğini ifade eden Akpınar "Dikkatimizi, demokrasimizi, bireysel hak ve özgürlüklerimizi bu doğrultuda kullanmalıyız, daha doğrusu kullanmalısınız. Ben 75 yaşındayım artık, unumu eledim eleğimi astım. Bayrak açın, koşun sokağa deseler 10 dakika yürüyemem. Artık iş gençlerin. Biz artık ancak masa başında anlatırız meramımızı" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.