Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

'Anadolu'nun çocuklarını Türkiye düşmanı yaptılar'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileriyle biraya geldi.
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, paralel yapının terör örgütleri PKK ve ASALA ile birlikte hareket ettiğini söylerken, CHP'nin HDP'ye destek belirtti.

'ANADOLU'NUN ÇOCUKLARINI TÜRKİYE DÜŞMANI YAPTILAR'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Milleti hor görmeye alışanlar, yeni Türkiye'yi kendileri için yaşanmaz yer olarak görmeye başladılar.'' dedi ve kendi ülkesine ihanet edenlerin farklı zamanlarda farklı kimlikler edindiği ifade etti. Erdoğan, şöyle konuştu:
''Kendi ülkesine karşı her dönemde farklı kimliklerle karşımıza çıktılar. Kimi zaman darbeci, kimi zaman gezici, kimi zaman paralel yapı oldular.
Paralel çete, milletimizin çocuklarının rızkından keserek verdikleri hayrı Türkiye karşıtı lobilere peşkeş çekti. Hizmet diyerek devşirilen Anadolu çocukları ülkemizin itibarını lekelemek için kullanılıyor.
Bölücü terör örgütüyle, Ermeni diaporasıyla aynı safta olmaktan çekinmeyen paralel yapı mensupları, ülkeyle bağlarının olmadığını gösteriyorlar. ASALA ile bize karşı slogan attılar.''
HDP'nin terör örgütü PKK'nın katliamlarını temize çıkarmaya çalıştığını ifade eden Erdoğan, CHP'nin de HDP'lilere destek çıktığını söyledi. Erdoğan, ''Bölücü örgütün temsilcileri de canlı bombaları temize çıkarmaya çalışıyor. Ana muhalefet de lojistik sağlıyor.'' dedi.

'BU HADİSİ TAKİP EDİN'
Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Malatya'ya bir onkoloji hastanesi yapıldığını söyleyerek, kentin iş adamlarını projeye destek vermeye çağırdı. Erdoğan, ''Malatya'ya bir onkoloji hastanesini kazandırmak istiyoruz. Malatyalı iş adamları da projeye sahip çıksın. Peygamber Efendimiz A.S. ölünce kapanmayacak kesimi şu şekilde ifade ediyor.
1. Sadaka-i cariye, köprü ve yol gibi işler yapmak,
2. Hayırlı bir evlat, kendisine dua edecek hayırlı bir evlat,
3. Faydanılacak ilim bırakanın amel defteri kapanmaz bırakıyor.
Beka alemini de düşünüyorsa, bu kutlu hadisteki gibi adım atmalıyız.'' şeklinde konuştu.

'BİZE HER GÜN ANNELER GÜNÜ'
Annelere de seslenen Erdoğan, ''Bizim bir gün anneler günümüz yok, bir ömür onların günüdür. Anneler başka. Annesini kaybetmiş olanlar bunun kıymetini çok daha iyi anlar.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.