Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Ankara katliamındaki örgüt bağları bulundu!
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ankara'da 102 kişinin öldüğü saldırıyla ilgili flaş açıklamalar yaptı.

 

Özhaseki, Türkiye’nin Avrupa’nın ortasında keyif yapan bir ülke olmadığını söyledi. Şu an çevremizde bulunan 7 ülkenin kontrolden çıktığını belirten Özhaseki, bu coğrafyada yangından etkilenmemenin kolay olmadığını belirtti.

 

PATLAMAYI KİM YAPTI

 

Özhaseki sözü Ankara’daki saldırılara getirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı saldırıyı kimin yaptığını bulmak için bu katliamın kimin işine yaradığına kimin işine yaramadığına bakmanın gerekli olduğunu söyledi.

 

ÖRGÜT BAĞI BULUNDU

 

Özhaseki Ankara’daki patlama sonrası yüzlerce kişinin sabaha kadar çalışıp fedakarlık yaptığını ve saldırının arkasındaki örgüt bağlarının keşfedildiğini söyledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı bu bağlantının yakın bir zamanda açıklanacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.