Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Atilla Taş resmen CHP'li oldu!
Ham Çökelek şarkısıyla ünlenen Atilla Taş CHP'li oldu! Şarkıcı Atilla Taş son olarak seçim sonuçlarının ardından "Ak Parti'ye kim bu kadar oy veriyor" serzenişlerine "Çok uzağa gitmeye gerek yok, benim albümüm bu ülkede 2 milyon sattı" yanıtını vermişti.  

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Hasan Hüseyin Üsküdar, Facebook’taki kişisel hesabından Atilla Taş’ın CHP’ye üye olduğu duyurdu.

Hasan Hüseyin Üsküdar, şu ifadleri kullandı “Ses sanatçısı ve dizi oyuncusu ATILLA TAŞ Zeytinburnu ilce merkezimize ziyaret etti kendisi partimize üye kaydını gerçekleştirdi. Hoş geldin yiğit sanatcimiz …onurlu insan hosgeldin CHP'ye” 

 Atilla Taş ise twitter hesabından şunları söyledi "Türkiye Cumhuriyeti'nin garantisi olan CHP'ye büyük bir gurur ve onurla katıldım. Demokrasi, adalet ve özgürlük savaşım bir anlam kazandı"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.