Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Aydın Doğan 'hükümet yıktık' dedi mi? Tartışmaya Yenişafak'ın patronları da dahil oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydın Doğan’ın kendisine  “öyle dönemler

oldu ki, biz hükümet getirdik, hükümet götürdük” dediğini ileri sürmüştü. Gündeme bomba gibi düşen açıklamaların ardından Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan  iddiaları yalanlayan açık bir mektup yazmıştı.

 

Bu tartışmaya Yenişafak Gazetesi’nin patronları da dahil oldu. Ahmet Albayrak ve Nuri Albayrak Doğan’ın kendilerine 2000 yılında benzer şeyler söylediklerini iddia etti.

 

HÜKÜMET YIKTIK

 

İddiaya göre Aydın Doğan Yenişafak’ın patronlarına “Refah-Yol şirketlerimize 60-70 kişilik teftiş ekipleri göndermeye başlamıştı. Baktım ki bizi bitirmeye çalışıyorlar operasyonu başlatıp hükümeti yıktım" dedi.

 

ILICAK’IN YAZILARINA SON VERİN

 

Ayrıca habere göre Aydın Doğan Yenişafak’ın patronlarına Nazlı Ilıcak’ın yazılarından rahatsız olduğu söyledi. Ahmet ve Nuri Albayrak ise kişisel olarak bir husumetlerinin olmadığını ancak ümmete zarar veren yazılar yazdığı için Emin Çölaşan’ı şikayet etti. Aydın Doğan “ben yazarlarıma karışamam” deyince Albayraklar “siz söylemezseniz, biz de söylemeyiz” dedi. Bunun üzerine ortam iyice gerildi. Aydın Doğan Yenişafak’ın patronlarıyla uğraşacağını söyledi. Albayraklar geri adım atmayınca Doğan ortamı yatıştırmaya çalıştı “hepimiz Karadenizliyiz” demeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.