Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri türk halkı

Ayla Akat Ata ve Fırat Anlı tutuklandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı ve eski BDP Batman milletvekili Ayla Akat hakkında  tutuklama kararı çıktı.

5 GÜN ÖNCE GÖZALTINA ALINMIŞLARDI

Diyarbakır'da haklarında yürütülen soruşturma kapsamında 5 gün önce gözaltına alınan ve dün ilk kez avukatları ile görüştürülen Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve Eş Başkan Fırat Anlı, dün gece ifade verdi. Avukatları nezaretinde verilen ifade işlemleri tamamlanırken, Kışanak ve Anlı adliyeye sevk edildi.

"İSTESELERDİ İFADE VERMEYEBİLİRLERDİ"

Avukat Mehmet Emin Aktar, müvekilleri Kışanak ve Anlı'nın kendi istekleri doğrultusunda ifade verdiklerini belirterek şöyle dedi: "İsteselerdi ifade vermeyebilirlerdi. Ancak her ikisi de istediği için emniyette ifade verdiler. Sayın Kışanak'ın ifadesini emniyet, Anlı'nın ifadesini ise avukatlar nezaretinde jandarma aldı. İfadelerinde ortaya herhangi somut bir delil ve belge konulmadı, sadece her iki müvekilimize, yaptıkları konuşmalar ile ilgili sorular yöneltildi."





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.