Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Bahçeli Akşener'i aday göstermedi! Peki "kadın vekil" boşluğu kiminle doldurulacak?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 1 Kasım için hazırladığı listede sürprizler göze çarptı.  İstanbul Milletvekili Meral  Akşener başta olmak üzere 6 vekilin üzerine çizdi. Peki MHP Akşener’den boşalan bayan vekil koltuğunu kimle doldurmayı planlıyor.

 

 

AKŞENER SÜRPRİZİ

MHP listesinde en büyük sürpriz Akşener’in listeye girememesi oldu.  Akşener’in kızgın ve kırgın olduğu bilgisi kulislerden yansıdı. Akşener “Hayırlısı olsun. Genel Başkan’ın taktiridir. Ben olduğum yerdeyim” açıklaması yaptı.

İZMİR'DE KADIN DOPİNGİ

Peki Bahçeli Akşener’den boşalan “kadın vekil” koltuğunu kimlerle doldurmak istiyor.  Kadın adaylara öncelik veren Bahçeli, İzmir 1 ve 2. bölgeden ikinci sıra milletvekili seçilen Aslan Savaşan ile Murat Koç’u bir alt sıraya çeken Bahçeli, Sueda Neslihan Çelik ve Senem Kılıç’ı aday gösterdi.


Senem Kılıç



Sueda Neslihan Çelik



 

Psikolojik danışmanlık yapan Deniz Depboylu da Aydın milletvekili Ali Uzunırmak yerine listeye girdi.


ÇATLI'NIN KIZI LİSTEYE GİREMEDİ

Abdullah Çatlı’nın kızı Gökçen Çatlı da MHP’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yapmıştı. Ancak listeye giremedi.

 

 

KADIN ADAY SAYISI 78'E YÜKSELDİ

 

Bahçeli’nin kadın dopingi dikkatlerden kaçmadı. 7 Haziran seçimlerinde 61 kadını listesine alan Bahçeli, bu kez 78 kadına yer verdi. Kadınların oranı 550 vekil içinde yüzde 14.1 oranına ulaşıyor. Ancak kadın adaylardan sadece 7’si seçilebilecek sıralarda bulunuyor. MHP’nin yeni kadın adaylarının seçileceği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.